Nevím kdo jsem, tak jsem všechno..

Tak milí čtenáři, právě si můžete na internetu přečíst článek o tom jak jsou Demi Lovato nebinární a stále více vyjadřují, kdo jsou.

Proboha, kde to žijeme. Kam to s těmi nesmysly o různých pohlavích bude pokračovat. Dívala jsem se na rozhovor s jedním známým psychiatrem na Face to Face, který jasně prohlásil, že pohlaví jsou jen dvě a to ženské a mužské, i když dnes myslím už existuje klasifikace nejmíň přes sto různých pohlaví.

Určití lidé, se necítí ve "skupině" žena nebo muž dobře a najdou si vlastní.

Myslím si, že tohle je právě to zlo, o kterém hovoří různí faráři, kněží apod.

Převracíme morálku, převracíme hodnoty, z bílé děláme černou apod.

Myslím, že příměr s barvami je pěkný. Najednou začneme tvrdit, že bíla barva není, ale nějaká polobílá, pak polotmavší bílá a nakonec mi z bílé vznikne černá.

Já samozřejmě chápu, že někdo se narodil s jinou sexuální orientací, než má většina z nás, ale to myslím s těmito gender nesmysly nemá nic společného.

Mám pocit, pokud bude takhle společnost pokračovat a nebudeme se ničeho držet, ani dobra a zla, ani své přirozenosti, tedy kdo jsem, tak budeme lítat v pěkném průseru.

Bojím se, že až půjdu jednou na veřejnou toaletu, tak abych se nemusela nakonec někde omlouvat, že jdu na dámskou a ne na ty dvířka s gender nápisem, nevím, kdo jsem, tak jsem všechno.

Autor: Blanka Fay | úterý 28.12.2021 14:11 | karma článku: 29,84 | přečteno: 764x