Milá Ornellko, Jardovi Jágrovi nesaháš ani po kotníky..

Už nemůžu. Nechápu, jak nehorázný prostor v médiích dostávají nějací dva šaškové a média je v tom podporují, bohužel, i ta seriozní.

Bulvární Ornellce se tah za popularitou daří. Dokonce spolupracuje s Bleskem a online komentovala Slavíky. Panebože, kam to spějeme.

A Daniel Landa svým vyhrožováním na Slavících získal neuvěřitelnou mediální popularitu a teď přes různé chaty a diskuse propaguje všechny své zájmy. Nedokážu posoudit, zda jen umělecké nebo spíše ty spasitelské, ale prostor, který v médiích dostává, je napováženou.  

Slova mají velkou moc, navíc ta různými médii zvýrazněná a překroucená. A Landa nás krmí svými proslovy, a někteří mu snad za to ještě i tleskají.

Ornella Štiková dokázala otěhotnět s ženatým mužem a na tom si vystavěla svojí „popularitu“ a kariéru za velké podpory rodičů.

Došlo to tak daleko, že onaidnes.cz poskytla rozhovor s paní Štikovou, který jsem díky Bohu vůbec nečetla. Titulek mi stačil.

Blesk je bulvár, ale zároveň je to nejčtenější deník v zemi, takže když neustále dává prostor výblitkům jedné slečny, tak je to napováženou.

Naposledy se nechala slyšet, že s Jardou Jágrem by nechodila. Asi by jí intelektuálně nestačil.

Milá Ornellko, možná ti to neřekli, ale hlavně Jardovi Jágrovi bys nestačila ty. On za sebe mluví svými činy a ty mu se svými „komentáři“ nesaháš ani po kotníky.

Možná bys měla sbalit pana Landu a navždy opustit naší zemi. Hodně lidem by se myslím ulevilo..

  

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blanka Fay | pondělí 3.12.2012 18:30 | karma článku: 32,97 | přečteno: 2800x