Kde ti muži jsou?

Poslední dobou, když se podívám na svůj život i mé nezadané kamarádky, pohledné a inteligentní mladé ženy, tak mne napadá otázka. Kde ti muži jsou? Žijeme v době, kdy je vesměs vše dovoleno, padají všechna tabu, ale k nalezení vhodného partnera to jaksi nepomáhá.    

 

Občas si poslechnu ty rady starších kamarádek. Samostatná a inteligentní ženská je pro muže nebezpečná. Jasně, takže až budu blbá a budu naříkat kam, že se lije ta tekutina na stírání předního okna v autě, tak budu mít vyhráno?

To je přece nesmysl. Žena se samostatnou stává, protože jí nic jiného nezbývá.

Když není partner nebo kamarád, tak prostě vezme štětku a vymaluje byt sama.

Jistě, o víkendu pod vozem neležím a zajedu do servisu a nebo zavolám kamarádovi.

Poslední dobou jsem se přistihla, že se mi líbí mladší muži. Myslím, že to není žádná katastrofa, tak o pět až sedm let mladší. Trochu se toho bojím. Mladý muž si mne přivede domů a maminka zalomí rukama, že jí nějaká ženská odloudila synka?

Samozřejmě, že vím, že záleží na zralosti a osobnosti obou partnerů, ale v duchu se ptám. Měl by takový vztah perspektivu?

Pak tady máme jiný scénář a to od paní socioložky Šiklové. Muži nejsou a tak až opustí svou prvně založenou rodinu, tak přijde řada na založení další rodiny. Předpokládám, že nejméně s o patnáct let mladší ženou.

Tak tento scénář už mne vůbec netěší. Budovat vztah či zakládat rodinu s partnerem ve věku mého otce doopravdy nechci, a rozhodně ne rozbíjet rodinu cizí.

Všechno začíná být obrácené. Heterosexuální páry se sňatku bojí, stává se pro ně jakýmsi přízrakem, že to asi pak s tím papírem nemusí vyjít.

Zato homosexuální páry se do uzavírání registrovaného partnerství přímo hrnou. Chtějí mít potvrzeno, že ten druhý k nim opravdu patří, jsou na to hrdí a chtějí, aby to věděli i ostatní.

Pokud mladá atraktivní žena zůstává delší dobu sama a neskočí po pár panácích na diskotéce nějakému „zájemci" do postele, tak občas začíná čelit otázkám.

Nejsi snad na holky? Na holky nejsem ani já, ani moje kamarádky, jen prostě nevíme, kde toho fajn kluka potkat.

A vy snad víte, kde ti muži jsou? :)

 

 

moje další články a hudba brzy na www.blankafay.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blanka Fay | pátek 8.5.2009 9:00 | karma článku: 14,90 | přečteno: 2260x