Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

U Bárty je párty!

Být poslankyní Parlamentu České (to je důležité) republiky je super věc. A ještě lepší to je, když váš šéf je narcis se spasitelskými sklony, který nosí po kapsách miliony korun v hotovosti, a je ochoten vám kdykloliv pomoci, když to potřebujete. Stačí zkrátka přijít, svěřit se se svými problémy a pěkně poprosit. To mají narcisové rádi. Dostat se do PČR (nehledejte v tom žádné sprosté zkratky) není žádná velká věda – zatímco u jiných firem vás bez praxe nechějí vzít, poslankyní se můžete stát raz dva hned po škole - stačí mít dekolt a odvahu na to, abyste byla schopná nafotit jakžtakž erotické fotky (nejlépe v černých punčoškách na záchodové míse) pro účely propagačního kalendáře dané politické strany.

 

Je dobré, když ta vaše strana bude mít dobře propracovanou marketingovou strategii, a kromě kalendáře bude mít například i maskota. Maskot v podobě VeVerky je ideální, v minulosti se ale osvědčil i křeček.

Dnešní doba je hodně moderní a pokročilá, a dělat politickou kariéru už zdaleka nemusí být taková nuda, jak byste si mohli myslet. Po pracovní době se všechno teprve rozjíždí a celá ta dřina v Parlamentu dostává ten správný rozměr. Nejedná se sice o velkolepé večírky v Berlusconiho stylu, ale taková „párty u Bárty“ má taky něco do sebe.

 

 

Problém je trochu v tom, že když zazní v poslaneckém klubu heslo "u Bárty je párty", člověk nemá moc na výběr a prostě tam musí jít, jinak by dostal černé puntíky. Další z nepříjemností je, že u vstupu projdete důkladnou prohlídkou, za kterou by se nemuseli stydět ani na letišti JFK v New Yorku. Taky vám zabaví mobilní telefon, abyste si z večírku nemohli pořizovat žádné záznamy; nezbývá vám tedy, než si namontovat tajnou kameru někam do dekoltu, pokud byste si to chtěli před spaním ještě jednou v klidu přehrát. Taky mi teda trochu vadí to, že se tam nalévá výhradně sekt. Přemýšlela jsem nad tím, proč to tak je, ale asi to bude proto, že oni si ti sektáři myslí, že to je stylové nebo co. Mně to teda příjde spíš trapné a hlavně mi ty bublinky lezou hrozně rychle do hlavy a plácám pak strašné nesmysly. Minule jsem takhle někomu nakecala, že moje blond vlasy jsou přírodní, a přitom to vůbec není pravda! Ale jinak jsou párty u Bárty super, člověk se tam vždycky dozví hrozných Věcí Všelijakých, odcházíte s čistou (někdo by řekl vypláchlou) hlavou a dobře se vám po tom spí..

Práce v PČR s sebou přináší spoustu dalších zaměstnaneckých bonusů, které v jiných firmách, které si musí vydělat samy na sebe, zaměstnanci nemají. Do práce můžu jezdit sockou zadarmo a presso za sedm korun si nikde jinde v Praze, než v naší poslanecké kantýně, taky nekoupím. Ne že bych sockou jezdila a to levné kafe pila, ale je fajn to mít. Nejlepší na té práci je, že si nemusím stříhat nehty ani mýt a žehlit vlasy – prostě si zajdu na manikúru a do kadeřnictví, nechám si to proplatit z příspěvku na reprezentaci, a je to, žádný stres.

Napadá mě snad jen jedna věc, před kterou bych vás chtěla varovat, než vstoupíte do PČR: dávejte si pozor, ke které partičce se přidáte. Hrozí totiž riziko, že u některých členů se můžou vyskytnout vši, nebo taky blechy. Mně se dokonce stalo, že jsem našla v ložnici štěnici! Vůbec nechápu, jak se tam dostala, ale řeknu vám, nebyl to vůbec příjemný zážitek, celá jsem se z toho roztřásla!

To si pak člověk fakt musí rozmyslet, jestli mu všechny ty výhody vůbec stojí za to.. Ale já myslím, že jo - každopádně zkušenost je to k nezaplacení a ničeho nelituji!

 

Autor: Zuzana Blanářová | středa 13.4.2011 12:18 | karma článku: 44,56 | přečteno: 13651x
  • Další články autora

Zuzana Blanářová

Jak zaručeně (ne)zhubnout

Na úvod jsem chtěla napsat, že tenhle článek nemá nic společného s tím, že jsou tři týdny po Vánocích a se slabšími jedinci, co se považují za silné tím, že si dávají závazky do nového roku. Můj jediný závazek je nedávat si závazky. Ale když jsem se nad tím zamyslela do širších rozměrů, možná to není náhoda, že tento článek vznikl tři týdny po sérii monstrózních vánočních večeří, které jsem si během sedmnáctidenní dovolené dopřála; cesty Boží jsou zkrátka nevyzpytatelné :)

17.1.2014 v 8:26 | Karma: 20,15 | Přečteno: 1909x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

30 lží majora Zemana

Zadala jsem si do Googlu heslo „zeman lhal“. Vyjelo mi 3450 výsledků. Vyfiltrovala jsem si odkazy „zeman lhal“ za poslední měsíc, aby se v tom marastu dalo trochu vyznat. A tady je stručný přehled Zemanových lží za posledních 30 dní - tedy pouze těch, které jsou zdokumentovány v tisku.

28.1.2013 v 8:38 | Karma: 31,87 | Přečteno: 3622x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Válka s mloky aneb Není Vladimír Franz mlok?

Zatímco se včera Vladimír Franz účastnil živé debaty našeho prezidentského panoptika, já jsem se zúčastnila jeho premiéry ve Státní opeře – Války s mloky. Doufám, že Vladimírovi ta jeho debata stála za to, že o svoji velkou premiéru přišel. Já musím říct, že jsem si ji náramně užila a za sledování jeho debaty bych určitě neměnila.

11.1.2013 v 10:26 | Karma: 17,62 | Přečteno: 2028x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Cikán mě zas převezl! (z jednoho břehu řeky na druhý)

... je to zkrátka skvělý převozník.

1.8.2012 v 8:33 | Karma: 28,68 | Přečteno: 2534x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Den otců: Děti umí udělat každý

...je to tak – udělat dítě umí každý chlap. Tedy každý, který k tomu má fyzické vybavení a pokud neexistují žádné biologické překážky. Dokáží to všichni chlapi bez rozdílu, a nedá jim to ani tolik práce. Zasadit semínko do lůna ženy je myslím pro většinu z nich jednodušší než zasadit třeba strom. Samozřejmě za předpokladu, že je tedy k mání dostatečně poddajná a plodná žena, což ale taky není takový problém.

17.6.2012 v 17:51 | Karma: 19,71 | Přečteno: 1636x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

KOMENTÁŘ: Po dvaceti letech v EU je načase skončit naši hru s Evropou

30. dubna 2024

Premium Evropskou unii dodnes tak trochu vnímáme, že jsou to „oni“. Přitom v ní sedíme a držíme ústa a...

V Londýně útočil muž s mečem. Zabil třináctiletého chlapce, napadl i policisty

30. dubna 2024  11:25,  aktualizováno  14:43

Třináctiletý chlapec zemřel a další čtyři lidé byli zraněni po útoku muže ozbrojeného mečem v...

Kolumbijská univerzita zavřela kampus, podmínečně vylučuje protestující

30. dubna 2024  8:35,  aktualizováno  14:39

Newyorská Kolumbijská univerzita v úterý oznámila omezení přístupu na svůj kampus na severu...

Vůz technických služeb rozmetal autobusovou zastávku, řidič byl opilý

30. dubna 2024  14:14

Na okraji Mostu dnes dopoledne menší nákladní vůz zcela zdemoloval autobusovou zastávku, na které v...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4056x
...si můžete udělat obrázek sami. Když kliknete na foto, zobrazí se vám všechny texty, ve kterých se autorka obnažuje až až.