Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sexy mozek mi orgasmus nepřivodí

Blogeři, ale hlavně blogerky!, dostali/y od adminů radostnou zprávu, že už brzy budou mít možnost psát cíleně pro rubriku ONA iDnes! Sladkou odměnou za jejich autorské práce jim bude to, že budou vybráni do výběru na homepage do této rubriky. Joj to je výhra! Můžeme prý psát o kráse, módě, zdraví, sexu, dětech, o partnerských vztazích i porodních stazích, o feminismu, a dokonce i o antifeminismu. Můžeme popisovat „zkušenosti z kuchyně“ (zřejmě ty sexuální), "kulinářské zážitky všeho druhu" (zkrátka pojídání všeho, co vás napadne) a tak dál.

Brute!

Některým pánům blogerům, proslulým svými netradičními recepty, to bude na titulní straně ONY iDnes náramně slušet – zejména pokud se budou prsit hned vedle lákavých titulků typu „Prolila jsem pot i krev aneb brazilská depilace na vlastní kůži“ nebo „Většina žen křičí při sexu jen proto, aby se jejich partner více vzrušil“.

Přiznám se, že jsem na inkriminovanou rubriku ihned běžela, abych uposlechla výzvy adminů a udělala si jasnou představu, o čem že to tam píšou, a ejhle vybafnul na mě titulek „Proč ženy milují tlusté muže? Nejsou ješitní a je s nimi lepší sex“. Tak to jsem si zkrátka nemohla nepřečíst, ba naopak :) A nestačila jsem se divit.

„Ženy, které mají se silnějšími muži osobní zkušenost, tvrdí, že muži při těle jsou údajně méně dominantní, nejsou tak ješitní a sex s nimi je mnohem lepší než s jejich hubenými kolegy“ (kolegy v práci tím snad nemysleli!).

Pominu fakt, že nevidím nic přitažlivého na chlapovi, který není trochu dominantní a ješitný. Osobně mám jejich ješitnost na mužích ráda; jsou tím roztomilí a dávají podnět k nesčetným vtípkům. Přemýšlím, kdo z mého okolí by se dal označit za „tlouštíka“ a jako první mě napadá – nevím proč – Paroubek. Tak ten zrovna asi zástupcem submisivního, pokorného typa, který přichází s nabídkou kvalitního sexu, nebude, a dokonce ani jeho sexy mozek mi orgasmus nepřivodí. Toho asi zrovna nemysleli..

Ženám je prý vedle jejich obézních partnerů dobře, protože se nemusí stresovat, že by měly hubnout, neboť jejich tlouštíci jim prý jejich nadváhu určitě vyčítat nebudou. Nemůžu si pomoct, ale tohle mi trochu zavání alibismem. Jinak by se to taky dalo přeložit jako - ráda se přejídám a nevadí mi ztloustnout, tak si najdu někoho, kdo je ještě tlustší, abych nemusela poslouchat jeho výčitky. Nebo taky – nesnáším uklízení, tak se vdám za nějaké čuně, kterému nebude vadiit, že budem žít v špíně.. atp.

Ženy prý netouží po metrosexuálech, ale po pořádném kusu chlapa. Tak s tím bych i souhlasila. Stejně tak, jako musí být otravné žít vedle ženy, která všechno, co sní, přepočítává na kalorie, neustále sleduje v zrcadle, jestli nemá velký zadek a mluví jen o vlasech, o nehtech a kabelkách, musí být ještě víc nesnesitelné žít vedle takového „chlapa“. Pokud utratí za kosmetiku víc než vy, určitě není něco v pořádku (něco by přesto v drogerii utratit měl). To jsou ale extrémy – chlap přeci nemusí mít nadváhu a nemusí být totální macho-typ, aby se o něho ženská mohla opřít.

No a teď už konečně pojďme k tomu sexu. Článek doslova říká, že „partnerky silnějších mužů uvádějí absolutní spokojenost se sexuálním životem“. Tomu říkám slovo do pranice. Já tedy stále nevím, co mají na mysli tím „silnějším mužem“, přepokládejme, že je to tak trochu eufemismus, alespoň na mě to tak působí. Marně se snažím najít někajá pozitiva na sexu s někým, jehož přirození je těžko viditelné a přístupné z důvodu blokády v podobě hory sádla nebo pivního pupku. Dejme tomu, že objekt je v ležící poloze.. napadá mě snad jen jedna výhoda, a sice bouncing (hopsací) efekt. Dovedu si představit, že když se takový pořádný kus chlapa správně rozvlní, začnete se cítit jako na vodní posteli. Pro mě by tohle ale asi nebylo, protože – jak někteří už dobře vědí – mám špatná kolena a tahle pozice pro mě tudíž není žádaná. Navíc jsem docela líná a jak říkám – trochu (víc) té dominance mi ani tady nevadí.

Zkrátka a dobře – nemůžu přijít na to, jak to ti „silnější mužové“ dělají, že dokážou „absolutně uspokojit svoje sexuální partnerky“? Já kdybych nebyla absolutně uspokojená partnerem svým (štíhlým), tak určitě jdu a zkusím to. Ale nemůžu a nechci. Zmiňovaný článek na ONĚ to nevysvětlil, a proto vás kolegyně-blogerky, co máte doma „silnější muže“, úpěnlivě žádám – prozraďte mi prosím, v čem vězí to kouzlo!

Za všechny vaše odpovědi předem díky a (zahraju si na GeoNa) slibuji, že tomu, kdo zašle nejlepší či nejvtipnější odpověď (porotce jsem jenom já, ale „shrink“ je můj odborný poradce), zašlu malý dárek v podobě originální ilustrace, podepsané jedním slavným ilustrátorem z Ciziny. Jedná se o skicu, která sloužila jako předloha k tomuto článku.

P.S.: Doufám, že to nebudu muset posílat do Jižní Dakoty! :)

Autor: Zuzana Blanářová | čtvrtek 12.8.2010 8:08 | karma článku: 25,26 | přečteno: 3182x
  • Další články autora

Zuzana Blanářová

Jak zaručeně (ne)zhubnout

Na úvod jsem chtěla napsat, že tenhle článek nemá nic společného s tím, že jsou tři týdny po Vánocích a se slabšími jedinci, co se považují za silné tím, že si dávají závazky do nového roku. Můj jediný závazek je nedávat si závazky. Ale když jsem se nad tím zamyslela do širších rozměrů, možná to není náhoda, že tento článek vznikl tři týdny po sérii monstrózních vánočních večeří, které jsem si během sedmnáctidenní dovolené dopřála; cesty Boží jsou zkrátka nevyzpytatelné :)

17.1.2014 v 8:26 | Karma: 20,15 | Přečteno: 1909x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

30 lží majora Zemana

Zadala jsem si do Googlu heslo „zeman lhal“. Vyjelo mi 3450 výsledků. Vyfiltrovala jsem si odkazy „zeman lhal“ za poslední měsíc, aby se v tom marastu dalo trochu vyznat. A tady je stručný přehled Zemanových lží za posledních 30 dní - tedy pouze těch, které jsou zdokumentovány v tisku.

28.1.2013 v 8:38 | Karma: 31,87 | Přečteno: 3622x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Válka s mloky aneb Není Vladimír Franz mlok?

Zatímco se včera Vladimír Franz účastnil živé debaty našeho prezidentského panoptika, já jsem se zúčastnila jeho premiéry ve Státní opeře – Války s mloky. Doufám, že Vladimírovi ta jeho debata stála za to, že o svoji velkou premiéru přišel. Já musím říct, že jsem si ji náramně užila a za sledování jeho debaty bych určitě neměnila.

11.1.2013 v 10:26 | Karma: 17,62 | Přečteno: 2028x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Cikán mě zas převezl! (z jednoho břehu řeky na druhý)

... je to zkrátka skvělý převozník.

1.8.2012 v 8:33 | Karma: 28,68 | Přečteno: 2534x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Den otců: Děti umí udělat každý

...je to tak – udělat dítě umí každý chlap. Tedy každý, který k tomu má fyzické vybavení a pokud neexistují žádné biologické překážky. Dokáží to všichni chlapi bez rozdílu, a nedá jim to ani tolik práce. Zasadit semínko do lůna ženy je myslím pro většinu z nich jednodušší než zasadit třeba strom. Samozřejmě za předpokladu, že je tedy k mání dostatečně poddajná a plodná žena, což ale taky není takový problém.

17.6.2012 v 17:51 | Karma: 19,71 | Přečteno: 1636x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

SPOLU paroduje heslo ANO a spojuje ho s Ruskem, premiér Fiala to hájí

2. května 2024  10:56,  aktualizováno  12:34

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

OBRAZEM: Ruská destrukce z výšky. Drony vyfotily bombardovaný Časiv Jar

2. května 2024  12:31

Měsíce neochabujícího ruského dělostřeleckého bombardování zdevastovaly Časiv Jar, strategické...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  12:22

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici komplikuje od rána nehoda nákladního vozu a...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59,  aktualizováno 

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4056x
...si můžete udělat obrázek sami. Když kliknete na foto, zobrazí se vám všechny texty, ve kterých se autorka obnažuje až až.