Práskač Paroubek

„Ministr Bárta už ode mě a také od P. Bendy za toto lživé tvrzení vyfasoval trestní oznámení pro pomluvu (včera jsem podal na pana ministra trestní oznámení další a do konce týdne zřejmě půjde na tohoto orwellovského muže ještě další, závažnější trestní oznámení).“ Toť úryvek z blogu kolegy-blogera Jiřího Paroubka.

Máme tady půlku ledna nového roku a k datu 21. 1. 2011 tu zřejmě budeme mít hned tři žaloby bývalého předsedy vlády Paroubka na současného ministra všeho - Bártu. První žaloba za to, že Bárta řekl o kmotrovi Paroubkovy dcery MP (podoba se zkratkou pro Military Police je čistě náhodná), že je kmotr. Druhou za to, že Bárta si vozí zadek v autě, ve kterém by si ho Paroubek vozit nemohl (a není to zřejmě jenom o penězích, ale ani technicky to jaksi není proveditelné); třetí žaloba zatím zůstává záhadou, ale určitě to bude nějaká chuťovka.

Soudy se zřejmě tetelí blahem nad nadcházejícími úkoly začínajícího roku. A Jiří Paroubek, když bude pokračovat v rozjetém tempu, bude možná za rok horkým kandidátem na Práskače roku 2011!

Nechci se tímto nijak zastávat pana VB (Víta Bárty), není to zrovna můj typ, ale to, co dělá Jiří Paroubek, je mi prostě proti srsti. Kdybych osobně znala někoho, kdo má luxusní vůz, na který si podle mých pečlivých propočtů (kterýma bych se osobně nikdy nezabývala) nemohl vydělat, rozhodně by mě nenapadlo jít a napráskat ho. To bych teda buď musela mít pořádně pádný důvod, abych něco takového udělala (asi něco v zájmu záchrany vlastního života nebo tak něco), a nebo bych musela mít setsakramentsky krásného právníka, s kterým by mě bavilo trávit večery a ještě mu za to platit :) Nic jiného mě fakt nenapadá.

Takže vzkaz pro pana Paroubka: Já vím, že vás kdysi učili „Kupředu, zpátky ni krok!“, ale v tomhle případě bych zařadila zpátečku a držela se hesla „Plnou parou BACK!“

Autor: Zuzana Blanářová | úterý 18.1.2011 19:09 | karma článku: 32,89 | přečteno: 2483x