Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Rodnou hroudu je třeba bránit

 Nepřipustit hromadnou invazi jiných národů v rozsahu, která by v budoucnu mohla ohrozit současnou hegemonii většiny, zem rozklížit a zasít do ní sváry a konflikty. Je jedno, jestli v ruce svírají zbraň nebo "mírovou ratolest".

Jak končí národy, které přišly o historické území vidíme na osudu Židů. Ačkoliv jim bylo přiznáno po Velké válce právo na návrat do pravlasti, s Araby, kteří je kdysi vytlačili, se ve společné zemi shodnout nedokázali a výsledkem byly neustálé spory, šarvátky a války. Po 2. světové válce se doufalo, že k nápravě dojde oddělením židovského území od arabského. Skončilo to znovu fiaskem, jehož dopady vidíme dodnes. 

Ve 13. století byli do našeho, vesměs liduprázdného pohraničí pozváni posledními Přemyslovci cizinci, především Němci. V nové vlasti se nezačlenili ani po více než 600 let pobytu. Hovořili německy, manželství, až na výjimky uzavírali čistě mezi sebou a vůči národu, který jim poskytl nový domov, byli odtažití, někdy až nepřátelští. Ještě než vzniklo po Velké válce ČSR, už volali po samostatnosti, po přičlenění k Rakousku, či Německu. Povedlo se jim to až s pomocí nacistického Německa, kdy se odtrhli od hostitelské země i s územím, které jim bylo kdysi velkoryse svěřeno k obhospodařování.

Když byli po válce odsunuti do pravlasti, ke které i po staletí tak lpěli, sudetská území se osídlila slovenskými a rumunskými Romy. Po sedmdesáti letech lze konstatovat, že ani oni neprojevili zájem integrovat a s Čechy splynout. Žijí odděleně, mluví cikánsky, uzavírají manželství v rámci svého etnika, chrání si své zvyky a výsady. Mezi ty se jim podařilo prosadit i nárok na život bez práce, na sociálních dávkách, event. i díky drobným krádežím.

Němci mají podobné zkušenosti s Turky. Belgie, Francie, V. Británie a Švédsko s Araby a Afričany. Podle nabytých zkušeností se cizinci v nových domovech neintegrovali. Pouze zneužívají výhody, které se jim štědře nabízí, aniž by projevili vděčnost. Místo vděku se ke svým "hostitelům" chovají agresivně, dopouštějí se kriminality a jejich děti sabotují povinnou školní docházku. Je zřejmé, že integrace je jev mimořádně vzácný a kalkulovat s ní u milionů nově příchozích je trestuhodný hazard.

Zatím jsou ve všech zemích v menšině. Je však hrozivou otázkou, jak dlouho ještě. Afrika zpětinásobila počet obyvatel za 65 let. V Německu žije 68 milionů Němců a jejich počet se každoročně o 200 tisíc snižuje. Vedle nich je tam 12 milionů cizinců. Pokud budou dosahovat stejného populačního tempa jako v Africe, za šedesát let jich bude 60 milionů, když neuvažuji nově příchozí. Pokud si i Němci zachovají trend vymírání bude jich v té době 56 milionů. 

Nelze se uchlácholit faktem, že jsme zatím, díky některým okolnostem, přívalu cizinců ušetřeni. Poučme se z příkladů zemí, které jsou dnes, ať už z historických příčin, touhy po levné pracovní síle, nebo milosrdné hlouposti, doslova zaplaveny Araby, Indy, Turky, Afričany. Kdy jejich policie, aniž by sáhnula k násilí, nedokáže zvládnout ze strany cizinců projevy frustrace, či rasové nebo náboženské nesnášenlivosti.

Právo žít v rodné vlasti není samozřejmost. Je to dar našich předků, ke kterému bychom se měli chovat s patřičnou odpovědností. Země koruny české zůstaly naše jen díky tomu, že svou vlast Češi dokázali ubránit. Se zbraní v ruce čelili po staletí expanzivnosti sousedních států a po přičlenění k jiným územím v případě porážky, dbali na zachování jazyka a národní identity.

Lze jen doufat, že si to samé uvědomí i občané ostatních evropských států a začneme společně čelit hrozbě, kterou bezesporu současný příval neidentifikovatelných valících se objektů představuje pro bezpečnost a možná i existenci současné Evropy. Vládci evropských zemí by měli navštívit ghetta a čtvrti svých velkoměst, kde žijí po desetiletí ti, o kterých se bláhově domnívali, že se přizpůsobí a integrují. Vstoupit do míst, kam se neodváží ani ozbrojení policisté.

Měli by si uvědomit, že do civilizované a křesťanské Evropy nepřichází pracovní síla, ale posily barbarů. Těch, kteří Starý kontinent už několik desetiletí rozkládají zevnitř a cílevědomě připravují jeho pád o pár století nazpět. Zabránit, dokud to ještě jde, aby se za pár desetiletí z Evropanů nestali štvanci bez rodné vlasti, jakými byli po staletí Židé.

 ?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Štěpán Bicera | pondělí 30.11.2015 11:16 | karma článku: 33,68 | přečteno: 681x
  • Další články autora

Štěpán Bicera

Platíme za jízdu po "svých" dálnicích

Stát staví dálnice z našich daní, kterými mu plníme státní kasu. Jen co je zprovozní, bezostyšně nutí daňové poplatníky platit za jízdu po cestách, jejichž výstavbu svými penězi financovali. Je to nemravné jako daň z nemovitosti.

7.2.2018 v 10:30 | Karma: 28,25 | Přečteno: 883x | Diskuse| Ostatní

Štěpán Bicera

Mee Too všech zemí, spojme se!

Ženy všeho věku si houfně vybavují vzpomínky na sexuální zneužívání v dětství. Výjimkou není ani česká Miss 1999, která na Novinkách prozření vysvětluje přechodem zážitku z podvědomí do vědomí. Chápu ji. Jsem také oběť Mee Too.

1.2.2018 v 10:45 | Karma: 34,45 | Přečteno: 2532x | Diskuse| Ostatní

Štěpán Bicera

Jsou Slonková a Kubík tajemný Šuman?

Aspoň premiér Babiš je za tohoto záhadného nactiutrhače označil a připouští i jejich spojení s organizovaným zločinem. Sám je pokládám za žoldáky, pracující pro kohosi v pozadí. Za něčí nástroj k likvidaci politika Babiše.

31.1.2018 v 12:22 | Karma: 37,03 | Přečteno: 1596x | Diskuse| Ostatní

Štěpán Bicera

Skonal Ingvar Kamprad

Jen co jsem se to včera dozvěděl na netu, zapálil jsem svíčku v cínovém poháru, který mi před třiceti léty, po společné večeři v táborském hotelu Palcát pan I. Kamprad věnoval. Ačkoliv už tehdy patřil k nejbohatším podnikatelům,

29.1.2018 v 11:57 | Karma: 20,68 | Přečteno: 535x | Diskuse| Ostatní

Štěpán Bicera

Kubera měl recht

když prohlásil, že Zeman udělá vše pro znovuzvolení. I napodruhé se mu povedlo přebalzamovat ego, aby po jeho skonu ještě pár století vydrželo v učebnicích historie. Za dva roky má podle Kubery ze zdravotních důvodů abdikovat.

28.1.2018 v 10:51 | Karma: 41,39 | Přečteno: 2084x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Vlak u Uherska srazil člověka, doprava je řízená odklonem

26. května 2024  8:28

Na Pardubicku v neděli ráno vlak srazil a usmrtil člověka. Vlaky na železničním koridoru ve směru...

Zajali jsme několik izraelských vojáků, tvrdí Hamás. Izrael to popřel

26. května 2024  7:38

Bojovníci hnutí Hamás při sobotních bojích v Džabáliji na severu Pásma Gazy zajali izraelské...

Rusko v noci udeřilo na západě Ukrajiny. Útok na hypermarket má 11 obětí

26. května 2024  7:20

Sledujeme online Počet obětí sobotního ruského vzdušného útoku na hypermarket v ukrajinském městě Charkov vzrostl na...

Komu spadne do klína západ Afriky? Ve hře o vliv je průmysl i dezinformace

26. května 2024

Premium Od spolupracovníka MF DNES v Africe Pozvolný odchod Francie ze západní Afriky je hotová věc. Zcela nahradit francouzský vliv ale bude...

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...

  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik