Proč už nezavolal?

Asi to zažila někdy každá žena. Byla jste na rande, možná i na dvou, máte z něj dobrý pocit, ale ouha. Od té doby se vám už neozval. Proč? Co se stalo?

Po pravdě říkám, že nevím. Netuším, co se pánům v takovou chvíli děje v hlavě, ale ráda bych to pochopila a doufám, že mi to zde některý z mužů objasní. Původně jsem si myslela, že ticho po pěšině po „úspěšné“ schůzce je výsadou spíše nezkušených mladíků, ale dle monitoringu mého okolí zjišťuji, že se tak chovají i „velcí kluci“. Proč?

Žena povzbuzená pro ni příjemným večerem, tápe. Ptá se sama sebe, co se stalo. Jsem pro něj moc hloupá nebo tlustá? Mám moc velký zadek nebo příliš malá prsa? Jsem ošklivá nebo mu vadilo, jak se hihňám?

Ať je to tak, či tak, řekněte nám pravdu, pánové, (nebo si ji trochu upravte, můžete si klidně i něco vymyslet), ale věřte, že zvládneme, když nám řeknete „ne“. Jsme už velké holky a s vaším odmítnutím se dokážeme vyrovnat. Vězte, že po prvním rande vás ještě šíleně nemilujeme a nebudeme se tedy v žalu vrhat pod jedoucí vlak. Asi nám to nebude úplně příjemné, ale rozhodně se s tím dokážeme vyrovnat lépe, než s nejistotou, do které nás stavíte. Řekněte nám, že prostě nepřeskočila jiskra nebo vám vadí náš špatný (nulový) smysl pro humor nebo nejsme váš typ, i když jste celý večer předstírali, že ano. Prostě všechno bude lepší, než vaše mlčení. Fakt.

Optimisticky laděné dámy se pak nebudou muset zmítat v nadějích, že zavoláte a doposud jste tak neučinil jen proto, že jste příliš zaměstnaný nebo máte nemocnou babičku. Nebudou si něco nalhávat, stavět vzdušné zámky, ale místo toho se budou moci posunout o krok dál a srovnat se samy se sebou. A chcete přece randit s holkama, co to mají v hlavě srovnané, že? Navíc, i vás musí obtěžovat, když vám dotyčná stále volá nebo píše a čeká vaši odpověď, nebo ne?
A v rámci mého soukromého výzkumu ocením, když nám ženám prozradíte, proč to děláte. Pokud si nejste sami zcela jistí, možná vám pomůže malá nápověda formou testu:
a) jsem příliš velký zbabělec, abych se k tomu postavil čelem

b) užívám si, když mohu ženy trápit

c) plním právě bobříka mlčení

d) mám akcie společnosti Drsný chlapák

e) jiný důvod – uveďte prosím jaký

 

Děkuji vám za spolupráci při nahlížení do mužské duše.

 

PS: Ne, neprožila jsem právě rande, po kterém mi dotyčný nezavolal. Ano, před tím, než jsem byla šťastně vdaná a chodívala ještě na rande, říkala jsem vždy mužům pravdu, když jsem se s nimi nechtěla znovu vidět. ;)

www.viktoriebeso.cz

 

Autor: Viktorie Beso | středa 24.4.2013 10:10 | karma článku: 18,16 | přečteno: 3249x
  • Další články autora

Viktorie Beso

Oškubaná jako kuře

5.1.2024 v 10:41 | Karma: 37,99

Viktorie Beso

Proč Péčko Prudí Paničky

19.1.2022 v 9:40 | Karma: 33,22

Viktorie Beso

Movité ženy a chudí muži

1.12.2021 v 11:08 | Karma: 34,04