Na velikosti nezáleží?

Údajně je ženám upřímně jedno, jakými rozměry své mužné chlouby jejich miláček disponuje. Vážně? Co vy na to, dámy?

Nedávno jsem narazila na osvětový článek týkající se velikosti mužské chlouby. V článku bylo uvedeno toto: „Ženám na velikosti penisu příliš nezáleží. Naprostá většina příslušnic slabšího pohlaví dává přednost mazlení a dráždění zevního genitálu.“ No já tedy nevím. Jako předehra ano, a co pak? Mazlení a to vše kolem je fajn, dokonce moc fajn, ale když přijde na lámání chleba, tak si prostě myslím že „urostlý muž“ přijde vhod, navzdory výše uvedené informaci. I ženy touží po kvalitním sexu se vším všudy a dokážou ocenit výhody statného muže. I po té sebedelší a sebekrásnější předehře chce většina žen završit něčím víc, než jen drážděním.

Zvláštní je, že podobná tvrzení na toto téma jsem vždy slyšela jen od mužů. Čas od času se v některém z moudrých časopisů či serverů pro ženy objeví článek o velikosti penisů podepsaný někdy i ženou, ale osobně si myslím, že tyto příspěvky do podobných médií píše tajně nějaký chlap pod ženským pseudonymem nebo ženská, co s chlapem na větší blízkost, než metr, nepřišla do styku už několik let.

Žádnou svoji kamarádku jsem nikdy neslyšela říct, že jí nevadí muži s malým pindíkem, protože ona stejně preferuje spíše „dráždění zevního genitálu“. Dokonce vím o jedné, která při prvním sexuálním zážitku a zjištění, že nápadník je velikostně opravdu velmi „nedostatečný“ neváhala a dala mu kopačky. Důvod rozchodu udala jiný, aby neranila jeho ego, nicméně ji tím odradil v navazování „hlubšího“ vztahu.

Naopak, když si některá z kamarádek našla partnera, který byl dobře vyvinutý, rozhodně nešetřila superlativy. Aby nedošlo k nějakému omylu… bavíme se o průměru, či lehkém nadprůměru, protože objevit v kalhotách partnera pětadvacet centimetrů a více, to normální ženu přeci jen asi spíše vyděsí, než natěší. I v této oblasti platí heslo: všeho s mírou.

Jistě, pro vztah jsou podstatné důležitější věci, než poklad ve spodním prádle, ale když se bavíme na čistě sexuální rovině, jenom o podstatě fyzického potěšení, větší je prostě lepší. Rozumná velikost je praktičtější pro splnění úkolu, uspokojit ženu. Nehledě na estetickou podstatu věci. Pohled na kvalitně vysoustruženého muže je zkrátka přitažlivější, než na takového, jehož, jeho parádu bychom musely téměř hledat.

Viděla jsem pořad Small penis contest (k dohledání i na internetu) a ani jeden z mužů nehovořil o tom, že by se o něj ženy praly, naopak se spíše stávalo, že odcházely od „rozdělané práce“ s velkým zklamáním domů. Viděla jsem i pořad o nadměrných penisech (tuším, že to bylo na Discovery), ze kterého naopak vyplývalo, že pokud nějaká žena zjistila, že dotyčný je vybaven opravdu velkým nástrojem, brzy se to rozneslo po okolí a každá to chtěla aspoň vidět.

Je zřejmé, že obdaření muži jsou jednoduše přitažlivější, než ti, kteří disponují sotva třemi centimetry. Falické symboly se uctívaly vyobrazené v pořádné velikosti už od pradávna a v nás ženách to je prostě zafixováno. Byli třeba ti, kteří lpí na tom, že na velikosti nezáleží, někdy v sex shopu? Není přinejmenším zarážející, že hračky pro ženy se vyrábějí ve velikosti průměrné až nadprůměrné, avšak miniaturní se téměř nevyskytují? Zřejmě to bude tím, že není poptávka, tudíž ani nabídka.

Odkud se tedy bere tvrzení, že na velikosti nezáleží? Pánové s oblibou říkají, že i s malým kašpárkem jde hrát velké divadlo. No jo, jenomže co s divadlem, když na komedii ani tragédii není žádná zvědavá? :)

www.viktoriebeso.cz

 

Autor: Viktorie Beso | čtvrtek 20.6.2013 11:15 | karma článku: 27,57 | přečteno: 3122x
  • Další články autora

Viktorie Beso

Oškubaná jako kuře

5.1.2024 v 10:41 | Karma: 37,99

Viktorie Beso

Proč Péčko Prudí Paničky

19.1.2022 v 9:40 | Karma: 33,22

Viktorie Beso

Movité ženy a chudí muži

1.12.2021 v 11:08 | Karma: 34,10