Mrkni na mého Ríšu!

Rozmohl se nám tu takový nešvar. Posílají si je holky s klukama a kluci s klukama i holky s holkama. Co? Hanbaté obrázky! No potěš koště. Znáte, máte?

Taky vám chodí hanbaté obrázky? Ba je přímo vyžadujete? Nebo vás naopak znechucují a obtěžují?

Máme tady takový malý sociologický průzkum, vážení. Nedostanete za něj nic, leda tak dobrý pocit a mé poděkování. Pokud vás to neodradilo, jdeme na to.

Za život jsem jich pár dostala. Ne mnoho, počet odesílatelů by se dal asi spočítat na prstech obou rukou maximálně, přesnou evidenci ani archiv materiálu si bohužel nevedu, takže sbírkou vrabčáků vás nepotěším.

Jsou ale i ženy, které taková potěcha dosud minula. Pamatuji si, kterak mi kdysi zamilovaná kamarádka plakala na rameni, když přistihla objekt své lásky posílat obrázek své chlouby jiné ženě. Zdrcují pro ni nebyl jen poznatek sám, ale i fakt, že jí on NIKDY takový obrázek neposlal. Mezi vzlyky štkajíc: „Proč? Proč jí jo a mně ne,“ jsem ji nedokázala ani uklidnit ani vysvětlit. Některým holkám se tzv. „dickpics“ neboli „ptákofotky“ prostě neposílají. Dick, zkratka z anglického jména Richard, tedy hezky česky Ríša není zkrátka pro každou, a ne každý ho posílá.

Nedávno mi takový obrázek dorazil od starého známého, se kterým jsem roky nemluvila, Nejprve jen tak zkusmo, vrabec v hrsti, po mé odpovědi, což byla hora rozřehtaných smajlíků, dorazil i holub na střeše. Tedy za hrnkem kávy. Když mě ani tohle nerozpálilo a stále jsem se kuckala smíchy, přišel mi Ríša v celé své kráse. Tyvole proč?

Před pár lety jsem vedla diskuzi se svým kamarádem. Já mu tvrdila, že nás holky (ano generalizuji a paušalizuji) zajímá přeci jen víc to mužské nitro a když už jdeme po přízemních věcech, tak oceníme spíše nějakou tu lež o naší nehynoucí kráse, naší bystrosti a eleganci, případně oceníme být zahrnuty drahými dary, než fotkami obnaženého kusu tkáně hrdě trčící z jejich rozkroku. Vysvětlil mi, že jsem úplně blbá, nezkušená amatérka a frigida, protože správná sexy žena fotky pánských rošťáků nejen že ocení, ba přímo vyžaduje.

Jak se říká, vrána k vráně sedá, jsem tudíž obklopena stejně frigidními kamarádkami, jenž tento přírodní zázrak zvěčněný do megapixelů také příliš neocení, a tak se ptám vás, širokého pléna: „Dámy, dostáváte, oceníte a vyžadujete fotky nahatých, do detailu vyvedených Rišánků? A vy pánové, posíláte? A sklízíte úspěchy?“

Děkuji za zapojení do sociologického průzkumu, výsledky budou použity pro vědecký článek typu „američtí vědci vyzkoumali, že…“

 

 

Autor: Viktorie Beso | pátek 26.11.2021 12:05 | karma článku: 40,75 | přečteno: 11231x
  • Další články autora

Viktorie Beso

Oškubaná jako kuře

5.1.2024 v 10:41 | Karma: 37,99

Viktorie Beso

Proč Péčko Prudí Paničky

19.1.2022 v 9:40 | Karma: 33,22

Viktorie Beso

Movité ženy a chudí muži

1.12.2021 v 11:08 | Karma: 34,04