Je boj za kvalitní školy předem prohraný?

Svinstvo, které se předvádí v českém školství ve spolupráci s našimi politiky je jako zanícený vřed, který se nedaří vyříznout. Malá nepatrná šance tu však možná je…

Příběh o ředitelce, která podvádí ve výběrovém řízení a město jí jde přesto na ruku, jsem naťukla v předchozím blogu. Děkuji čtenářům za vyjádření podpory a sdílení článku!

Paní ředitelka Patáková i přes doložené důkazy o jejím plagiátorství tvrdí, že nic neopsala a nehodlá ustoupit. V podstatě se jí nelze divit, protože po této kauze a odhalení jejích kvalit ji žádný příčetný člověk do pozice ředitelky ZŠ nemůže obsadit.

Pochlebovači pana starosty Drahoráda například tvrdí, že ve školství už bylo všechno napsáno a vymyšlené, takže je normální, že se texty mohou shodovat s jinými autory. To zajisté ano. Ale celé věty a odstavce?! Slovo od slova, včetně spojek a čárek ve větě?!

Takový majstrštyk se obvykle nepodaří ani samotnému autorovi, aby 2x za sebou napsal absolutně totožné odstavce do posledního písmenka. Paní Patákové se tato vzácná shoda stala hned s několika autory! Možná by to stálo za zapsání do knihy rekordů!

To, že se nestydí za to, že podvádí a pokračuje ve lžích, hovoří o jejích morálních hodnotách samo. To, že se cpe do školy, ve které ji nechce žádný z pedagogů, děti ani rodiče, je úkazem opravdu silného kachního žaludku.

Pokud vás české školství zajímá a není vám lhostejné, kdo a jak vychovává naše děti, můžete ZŠ Formanská PODPOŘIT SVÝM HLASEM V PETICI, prosím. Děkujeme!!!!!!!

Třeba se podaří tento boj s větrnými mlýny vybojovat. Třeba bude pozitivní výsledek této kauzy precedentem pro další školy i rodiče, naděje a důkaz, že jejich snaha v podobném problému má smysl. Třeba i tato jedna kauza bude krokem na cestě k uzdravení českého školství.

Nejde jen o újezdské děti, jde o celé budoucí generace, které za několik let budou pracovat, řídit náš stát a rozhodovat o našich životech. A pokud dopustíme, aby naše děti vzdělávaly osoby, které lžou, podvádějí a mají mrzké morální hodnoty, jaký příklad a vzor jím tímto dáváme? Že podvádět, krást a lhát je norma.

----

Pokud chcete o kauze vědět více, velmi přehledně ji zpracoval Líný učitel, neúnavný bojovník za lepší školství, pedagog, psycholog a kritik všeho, co je ve školství špatně. Veškerou dokumentaci k případu naleznete na www.reditelkaopisuje.cz

Normální člověk, když je načapán při podvodu, reaguje takhle. Ale to člověk musí mít v sobě aspoň kousek morálky a ne jenom špínu. Člověk jako paní Patáková nemá ve školství co dělat. Vlastně by vůbec neměl být připuštěn k dětem.

Hnoje na dvorku paní Patákové je však mnohem více a začíná to už na její současné škole ZŠ Čáslavské (chudák Věra!) kam byla po vyštípání předchozího ředitele dosazena s tehdejší půl roční praxí na pozici pomocné učitelky!!! A ze třetího místa ve výběrku. Jak je to vůbec možné? Ptejte se jejích stranických kamarádek. 

Jelikož se osvědčila jako skutečná Powerwoman (nebo už na současné škole nebylo co ukrást?) a protože peníze sice nesmrdí, ale přitom jsou cítit na sto honů, její straniční kamarádi ji po 4 letech přesouvají do další školy, kde se budou porcovat pořádné miliony. A i tohle jsou pořád jen drobné přestupky v pozadí kauzy této putovní paní ředitelky. 

O kvalitě práce paní ředitelky hovoří i recenze z její současné školy a její poptávka „někoho, kdo udělá práci za ni“ v inzerci pro pedagogy. A konec konců i nevalná zpráva ze školní inspekce, popírající tvrzení starosty, že paní ředitelka byla vybrána pro její odbornost a zkušenosti s vedením větší školy (Pro srovnání náš Tomáš Kunst odučeno 15 let, z toho 6 let ředitelem ZŠ, Helena Patáková před 4 lety dokončila pedagogické vzdělání).

Paní Patáková se nezdá být právě hvězdná.

Posuďte sami: 

Nabídka práce pro učitele. Kompetentnost paní ředitelky jako malovaná.
ZPRÁVA ZE ŠKOLNÍ INSPEKCE: Aktuální škola, kde paní Helena Patáková působí. Pro naši školu byla vybrána pro své enormní zkušenosti, odbornost a protože je zkrátka skvělou ředitelkou....
Zajímavé je, že na skvělém ředitelování našla inspekce tolik bodů ke zlepšení...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Viktorie Beso | středa 24.1.2024 9:59 | karma článku: 30,28 | přečteno: 3127x
  • Další články autora

Viktorie Beso

Oškubaná jako kuře

5.1.2024 v 10:41 | Karma: 37,99

Viktorie Beso

Proč Péčko Prudí Paničky

19.1.2022 v 9:40 | Karma: 33,22

Viktorie Beso

Movité ženy a chudí muži

1.12.2021 v 11:08 | Karma: 34,04

Viktorie Beso

Mrkni na mého Ríšu!

26.11.2021 v 12:05 | Karma: 40,75