Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Hele Viktorie, bosé nožky žen v sandálech jsou rozkošné. Tedy, když mají úzký kotníček apod. Ale opravdu si nemyslím, že je nutnost mít bosou nohu v kristustách:-)

0 0
možnosti
VB

Ale to je otazka do pranice! :) Mel v nich Kristus ponozky nebo ne? ;)

0 0
možnosti
DS

No, moje bejvalka chodila v takových těch sandálech na podpatku (platforma na jehle s pásky kolem nohy) a strašně si stěžovala, že má dodřenou kůži na nohou. To bych použil jako první argument - zabrání sandálům, aby odíraly kůži.

Můj další argument je ten, že je to hygieničtější. I v sandálech, stejně jako v botě se můžou uchovávat bakterie, plísně a viry. Pokud používáte ponožky, ty většinu tohoto svinstva zachytí a zlikvidujete to v pračce.

Za třetí - mnozí z nás rádi větrají nohu. Ale zase ne moc. Prostě tak akorát.

A za čtvrté - Jsem faktor jedna v reakci na sluníčko. Když vylezu na slunce s neopálenou částí těla, zrudnu. Letos jsem sjížděl Lužnici a koupil jsem si kvůli tomu sandály. Kvůli těmto řečem jsem si neobul ponožky a namazal se. Evidentně nedostatečně. Mám spálené nárty. Takže Vám vlastně můžu poděkovat za několikadenní bolest :-).

1 0
možnosti
VB

Když si koupíte skutečně odolný krém s vysokým faktorem, tak se to nemůže stát :) Asi je to reklama, říkat přímo značku, ale mám dobré zkušenosti se švýcarským krémem, začínající na Day... který koupíte v lékárně a faktor 50 to jistí, nespálila jsem se ani na rovníku :) Ale chápu, spálené nárty, to je silná káva! :)

0 0
možnosti
Foto

dnesRv;-)...já zase nerozumím, jaký wohon má tu drzost prohlásit, že zrovna tato kombinace je zlo, zatímco absolutně blbé výstřelky přihřátých návrhářů spása. Mě nevadí nic z toho...ať každý chodí dle svého...neodsuzuji...kdybych měl ale seřadit dle blbosti "módní" nápady, tak "fusky se sandálem" nebudou určitě v top ten.

Jo a chcete nějaké racio pro tuto "úchylku"? Představte si, že ač chodím rád na boso, cca po týdnu MUSÍM vzít aspoň na den dva ponožky, jinak mám nohy sedřené i do krve..delší kontakt pásku s kůží dělá své..a to si kupuji kvalitní obuv, mám vždy až troje sandále k dispozici a vězte, že ani hygiena není jádrem pudla. Dermatologické problémy, menší či větší, má až 20% populace.....je arogance a hloupost té šťastnější fakt tak bezbřehá? Nebo kromě nablblých módních revues zvládnou občas otevřít i sebe pro trochu té tolerance.

p.s. ...co přetékající špeky a nedávné bokovky? vkus a modes robes?;-)

1 0
možnosti
MK

To máš tak Vladimíre. Je horko, lidé se nudí, tak přijde modní policie (co mi to jen připomíná ze světa islámu8-o )  a značkuje co je dobré a co špatné.

1 0
možnosti
TN

Ať si každý nosí, co chce. Do toho panu blogerovi nic není.

0 0
možnosti
VB

Presne! At si kazdy dela co chce. A ted kdyz vime proc, to mozna bude delat vice lidi :)

0 0
možnosti
FS

Já si nemohu pomoct, milá Viktorko. Na fotce se tváříte málem jako Mata Hari, ovšem píšete jako velká křupanka. Ačkoli vy si to jistě nemyslíte, to chápu. Fakt vám doporučuji OnanDnes, tam patříte.

1 0
možnosti
VB

Frantisku, je mi skutecne jedno jak se tvarite, jak pisete, co si myslite a kam patrite. Pokud jsem krupan, nevadi, nikdy jsem netvrdila, ze nejsem :) A cist mne prece nemusite ;)

0 0
možnosti
JV

J34o87ž90o 40V58a75š22e37k

1. 8. 2013 19:05

V zahraniční nepoznáte Čechy podle sandálů a ponožek, ale podle jiných znaků. Ponožky a sandály nosí jistá skupina lidí všude na světě - v Anglii, Německu, Austrálii nebo USA. Kdo nevěří, ať tam běží.

Kolik článků na toto téma bude? Nenosím sandály, takže nenosím ponožky a jsou mi protivné pozérské paničky ponožkomudrující.

4 0
možnosti
MK

R^ I v Kanadě. Tam také lidé nosí ponožky do sandálů. stejně jako , ale to už jste psal v USA

0 0
možnosti
MK

Minulý týden jsem byl na Soláni a tam byla skupina Rakušáku v sandálech a na nohách ponožky.  Nevypadali, že by z toho měli komplex, nebo by se to v Rakousku řešilo.

2 0
možnosti
AM

Ježišmarijá už je to tu zase, ponožky v sandálech....:-/ Už na to začínám být fakt alergický. Před třemi dny to řešili na Nově, před týdnem v Blesku a teď i tady na blogu...rok co rok.

1 0
možnosti
VB

On i ten sníh a vedra přicházejí každý ro(c)k znovu :) Ale na horko bych si nikdy nedovolila láteřit ;-)

0 1
možnosti
VB

adresováno Josefovi, ale nějak mi uniknul po vlákně ;-)

0 0
možnosti
JL

Jako každý ro(c)k a znova

tahle ta česká bosa-noha. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5315x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com