Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P78e11t10r 90N64ě56m62e22c

1. 8. 2013 12:17

Volám o svobodu pro naše nohy! - at si chodi v cem chteji

6 0
možnosti
MS

Tahle ponozkova masaz trva jiz nekolik let......ale priznam se, ze cim dele, tim mene mi ty ponozky vadi.... Zacina mi byt jedno, jestli to urazi estéty. Vlastne....mi ponozkari zacinaji byt sympaticti:-)

6 0
možnosti
JH

Mně fascinuje, v čem spatřují někteří lidé problém. Dneska si snad může nosit každý, co chce. Někteří lidé nosí kraťasy v zimě, tmavé brýle v noci, zlenomodrá trika, boty bez ponožek .... Jste asi hodně zapšklá dáma.

7 1
možnosti
MS

to vite, ponozky s hvezdickami a modrou spickou narusi Louis Vuitton design;-D

3 0
možnosti

To se tady na vás zase vrhne ponožkářů. Máte se na co těšit. :-)R^

1 2
možnosti
OK

Jestli podobne myslenky sirite i v zahranici, pak jste mnohem nebezpecnejsi nez lecjaky cech v sandalech, bez nadsazky ;) Opice, co zesilela rozumem, vic na to nejde rict.

3 0
možnosti
VB

V zahraničí většinou probírám jiné záležitosti, než ponožky. Třeba opice ;-)

2 0
možnosti
SB

Já Vám povím, proč si dávám ponožky do sandálů. C9tím se tak lépe. Za prvé sají pot, a tak se vyhnu styku vlhkosti (mého potu) a sandálů, za druhé jsme možná citlivější na řezání sandálů na nechráněnou pokožku.

Jestliže Vás fascinuje, proč někteří lidé si dávají ponožky do sandálů, já zase nemůphu pochopit, v čem je problém. Má milenka Milenka se cítí lépe bez ponožek, tak si je nebere. Já se cítím lépe v ponožkách, tak si je beru. Předepisovat Milence, že ty ponožky mít musí, by byl nesmysl. Nevidím k tomu důvod. Stejný nesmysl je předepisovat naopak mně, abych si ty ponožky bral. Stejně tak můj známý, který z nepochopitelných důvodů odmítá košile s krátkými rukávy: V zimě nosí košile teplejší, v létě košile lehoučké a vzdušné, ale nikdy ne s krátkými rukávy. Takže na sobě má třeba krátké kalhoty, ale košili s dlouhými rukávy. A proč ne, když mu to vyhovuje?

9 0
možnosti
VB

Děkuji za objasnění. Mám super citlivou kůži a vím, co je to pot :) přesto se cítím bez ponožek lépe, když mám kvalitní botky s antibakteriální úpravou, je to prima :) Nikomu nic nezakazuji (to bych si nedovolila!), jen tomu nerozumím. A když nečemu nerozumím, tak se zeptám :-)

1 3
možnosti