Muži s nadhledem

Nevim proč článek z roku 2010 hupsnul do roku 2012 ale budiž :-) Kdysi jsem prohlásila, že ..“ ještě jeden takový vůl a bude ze mě lesba“. A ejhle. Není. Jen muže beru s větší rezervou, nadhledem a ono to pomáhá. Časem zjistíte, že si orgasmus lze užít i bez lásky. Ta Vám z krásného sexu udělá tak akorát trápení. Nutí Vás rozdělávat si s kamarádkou flašku vína a řešit proč Vás ten a onen nechtěl. Co děláte špatně. Máte snad nadváhu, jste malá, velká, prdelatá, plochá, nevypadáte jako jeho ex, maminka, či nejlepší kamarádka? Milé dámy, ženy, dívky. O tom to vůbec, ale vůbec není.

Seznámíte-li se s někým, kdo je Vám sympatický, je potřeba ujasnit si jednu, ale základní věc. Chci ho jen do postele, nebo i do života?! Tady se stává většinou chyba č.1. Tvrdíme si, že ho chceme jen do postele, ale v hlavě už máme obrázky svatby a v horším případě přemýšlíme, zda budou naše děti mít ty jeho krásné uhrančivé oči. Málo žen dokáže prožívat vztah, který je založen jen na sexu.

Pokud  jste si opravdu jistá pouze postelí, stačí použít dostatečnou ochranu a o milém „muži“ není potřeba nic moc vědět. Říkejte mu třeba „brouku“, alespoň se ubráníte trapasům. S milým „broukem“ pak udržujte pravidelný kontakt v podobě kvalitního sexu a je Vám dobře. Pozor! Do „brouků“ se nezamilovávat, protože oni na rozdíl od nás žen názor na čistě sexuální vztah nemění a opravdu se nezamilují. Nemusíte ho opečovávat, prát, žehlit a večer nesvádíte boj o ovladač k televizi. Nevýhodou jsou víkendy, kdy je potřeba vyvarovat se smskám po pár skleničkách, protože on není Váš partner, on je jen milenec. Ten s Vámi na kolo, lyže a narozeniny kamarádky opravdu nepůjde.

Varianta vztah je komplikovanější. Zastávám názor, že primárně je potřeba novému partnerovi věřit. Nic Vám neprovedl a trápit se hned ze začátku je blbost. Pokud Vám chce lhát, tak to udělá a vy nic nepoznáte. Jednou jsem asi 2 měsíce chodila s čerstvým tatínkem a šťastně ženatým mužem. Tvářil se jako svobodný a ač si myslím, že mám alespoň trochu na lidi odhad, tohle poznat opravdu nešlo. Ale o vztahu ženatý versus svobodná až jindy.

Každý "vážný" vztah je ze začátku risk. Nejde jen brát, musíte i investovat. Proto se někdy dějí sice divné a nepříjemné věci, ale to k tomu patří. Pokud budete přehnaně podezíravá, budete sama. Nečekejte od muže zázraky. Dříve, či později Vás podvede. Ale ruku na srdce, vy to nejspíš uděláte taky. Jen na Vás to nejspíš pozná.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Gabriela Bernatová | sobota 7.4.2012 19:32 | karma článku: 27,92 | přečteno: 3646x
  • Další články autora

Gabriela Bernatová

Wasabi love

8.4.2011 v 23:18 | Karma: 13,69

Gabriela Bernatová

Z"a"tracená podprsenka

11.2.2011 v 11:57 | Karma: 25,80