Ad leones (Lvům)1.díl

 „ Kočičko, dovolená byla super. Týden v lihu a spousta pěkných zajíčků.“ Čtu si nadšenou sms od mé o 5 minut starší sestry. „ Mrcho...popovídáš u vínka a v zimě razíme spolu.“ Odepisuju ve spěchu mezi čtením dnešního tisku a sakrováním nad kupou emailů.  Jednou za rok je potřeba odvázat se a restartovat mozek. Bavit se popularitou, kterou jako jednovaječná dvojčata rychle získáme na každé společné dovolené. Ale co, Turecko tu bude i za pár měsíců a v práci se to zatím uklidní. Navíc na dámskou dovolenou je potřeba ta správná nálada a chuť se bavit. A já jsem unavená.

 Jsem unavená z loňského rozvodu s manželem a z mužů. Asi je zruším. Ne tahanice, to bohužel nejde. Ale své dva milence a tím i výčitky svědomí, které mě občas přepadnou. Pavel a Viktor. Nebe a dudy. Jistota a vášeň.

 Pavel je mladý klasik dnešní doby. Kristova léta, vystudované dvě vysoké školy a správným směrem se ubírající kariéra v nadnárodní IT firmě z něj dělají výbornou partii. Na jedné z oněch vysokých škol jsme spolu studovali, nic víc a nic míň. Do postele se mi dostal až díky srazu absolventů a mé depresi z právě probíhajícího rozvodu. Je to ten empatický typ muže, který Vás vyslechne a rady dává jen pokud o to stojíte. Večery u vína, společné návštěvy kin a divadel mi tenkrát hodně pomohly. Pavel mě miluje, já ho mám ráda. Plánuje společnou budoucnost, zná se s mou dcerou a snesl by mi modré z nebe.

 Viktor je o deset let starší ďábel. Umělec, inteligent, výborný milenec a krásný chlap. Jeho objetí by nenechalo chladnou žádnou z Vás. Je to ten typ, po kterém se ohlédne každá žena od jednoho do sta let. Tmavé vlasy, nádherný úsměv a sexy hlas. Naštěstí má firmu na několika místech v republice a do města se vrací jen na víkend. Díky tomu do něj nejsem zblázněná po uši, ale jen po krk. Viktor ví, že není jediný a tuší i mé tušení…že nejsem jediná. Je mi to celkem jedno. Od rozvodu jsem na určité záležitosti změnila názor.  Mám svou jistotu v Pavlovi a divoký sex plný vášně s Viktorem. Nedávno jsem měla zlomenou nohu a nechodící sádru. Pavel mě na rukách nosil, Viktor mi ruce svázal a dělal mi to dokud jsem neprosila, že už nemám na další orgasmus sil. No a pak dejte jednomu sbohem a šáteček. Vážne to nejde. Oni dva mi vytváří pocit, že mám ideálního muže. Správně řečeno, vytvářeli, až do minulého týdne, kdy mě oba požádali o ruku.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Gabriela Bernatová | sobota 28.8.2010 18:55 | karma článku: 13,05 | přečteno: 1268x
  • Další články autora

Gabriela Bernatová

Muži s nadhledem

7.4.2012 v 19:32 | Karma: 27,92

Gabriela Bernatová

Wasabi love

8.4.2011 v 23:18 | Karma: 13,69

Gabriela Bernatová

Z"a"tracená podprsenka

11.2.2011 v 11:57 | Karma: 25,80