Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pokud jsi samostatná a zajištěná, tak mi větší prsa nevadí 1.

Skutečné příběhy ze seznamování online v Česku. Neupravená realita bez příkras. Někoho vyděsí, někoho pobaví. Doufám, že to druhé převáží. Online svět je prostě svět nekonečný a pestrý. 

"Pokud jsi samostatná a zajištěná, tak mi větší prsa nevadí." Tak zněl jeden z inzerátů české online seznamky, kam jsem se přes varování svého 17 letého syna po rozchodu po 5 letém vztahu uchýlila. Netušila jsem, co mne čeká. Při prvotním pohledu na fotografie mužů s tmavými brýlemi, fotky motorek, vytuněných aut, psů, vytuněných svalů a borců sedících nad pivem jsem pochopila, že je opravdu třeba hledat jehlu v kupce sena. Má zoufalá touha "potkat lásku...aaach" mi vydržela několik měsíců. Přepisovala jsem svůj seznamovací inzerát, jak to jen šlo, aby bylo jasné, že hledám intelektuálně zdatného, chytrého muže. To by snad mohlo odradit ty ostatní. Ejhle, všechno bylo jinak. Byla jsem zavalena neuvěřitelnými vzkazy, které mne začaly tak bavit, že z nich prostě musím napsat nějakou povídku či deník. Vzkazy českých gentlemanů jsou ve zcela nezměněné podobě pouze s jinými jmény a některé krácené. Tedy, nalijte si dvě deci...ne, raději panáka! Jdeme na to!

Ahojky, hledám partnerku, submisívní ženu, služku a děvečku v jednom pro vážný a lásky plný vztah. Přeji hezký den a budu se těšit na případnou odpověď. Měj slunce v duši a tady je Tvůj Pán. Jsem pořádnej chlap. Obojek, miska, důtky, roubík to je zlatá čtveřice. Tarzan

Když mi napsalo několik mužů se sado maso návrhy, pořád mi nebylo jasné proč. Pak mi kamarádka řekla, že na mé fotce nade mnou přece visí kovový černý lustr a ta orchidej na polici má nějakou opěru, která vypadá jako důtky ... ???

Adam hleda EvuKrásný den přeji :) Dovoluji se osmělit a oslovit Vás - rád bych našel milé, byť nevšední přátelství sympatické ženy (nebo i fajn kamarádek) pro společné setkávání, při kterém bych mohl být snad milým společníkem - uvařit kávičku, připravit třeba svěží ovocnou mísu, zahrát si deskovku či žolíky.. a při tom všem smět být úplně jen tak "bez" (jen já).. rád takto kutím, zahradničím i uklízím, tedy smět i s něčím doma pomoci... snad i pohladit, namasírovat.. vše jen tak pro radost ze života, snad i trochu potěšení, nic jiného v tom není, více nyní nehledám.. Robinson.

Tak jsme se zasnila při představě, jak vytahuji žolíky na nahého svěžího mužíka s křovinořezem a sekačkou, který ke mně běží s mísou svěžího ovoce...to je asi sen mnoha žen, nebo ne? Nejčastější byly ale vzkazy velmi stručné, jednověté a jasné.

Ahoj nemáš zájem o kluka sportovní postavy s velkým M...? Přeji hezký den...Drak

Kromě malých či větších úchylek je druhou nejpočetnější skupinou ta, kde muži hledají prostě a jednoduše peníze a bydlení. Na dalším místě jsou staří mládenci nepolíbeni partnerstvím s ženou. Někteří možná nepolíbeni doslova.

Ahoj, je mi 44let, kdy muzu prijet? Mam silu i praci, ale jsem bez penez zustal, jsem u babicky v prerove, jinak bych mohl prijet k tobe. Jeník

Když už si s mužem napíše žena pár řádek a přece jen to vypadá nadějně, mnohé odhalí vzájemný hovor po telefonu. Ušetří se tak čas strávený na schůzkách, kde se již hrají známé hry na sympatie. Díky dobře vedenému rozhovoru třeba zjistíte, že muž, který by měl především pracovat a splácet závazky, tráví hodiny psaním na seznamkách a telefonováním.

Rozhovor po telefonu:"Kartářka mi řekla, že budu mít starší a bohatou ženu. Bohatou myslím vnitřně, samozřejmě. A to ty jsi."
Za dva dny : "Vyhlásil jsem osobní bankrot a budu ještě několik let splácet dluh...."
V jiném případě muž se zamlženou fotkou krátce po maturitě psal nejprve velmi romanticky, ale po pár vzkazech ho romantika přešla.

Tak poslouchej ty italko. Nerad se fotím. S poslední přítelkyní, která mne nazvala nadrženým dobytkem jsme měli sex 3x denně. Ráno 45 minut, odpoledne cca 30 minut a pak celý večer. Stojí mi pořád ten debil jeden. Je to prokletí řeknu ti. Můj děda se ženil v 80-ti letech. Mám se na co těšit !!! Reny, napíši ti poslední svůj postřeh. Poslední přítelkyně byla extrémně vzrušivá. Kam jsem se zakousl, tam to bylo. Ráno jsem napočítal 20 jejich orgasmů, odpoledne 15 a večer 25. Každý den. 
A ještě jeden inzerát muže ze zahraničí.

Jsi tak trošku na odstavném parkovišti? Nabizim kvalitní servis pro Tebe i Tvůj podvozek. Jsem šikovný automechanik , ktery umí výborne naladit motor, a taky pořádně šlápnout na plyn až se půjdeme projet! Se mnou Ti nikdy nedojde šťáva. Karcinos
 

Svět je, jak je vidět, pestrý a ten online ještě pestřejší. Podotýkám, že má touha zvěčnit vzkazy českých gentlemanů není nijak negativně mířena a jakožto hýčkaná dcera italózního úžasného tatínka muže miluji. I nadále. A navždy.

A to ještě není všechno.  Za týden  úsměvem...

 

Pokračování:

2. díl:  https://bernardi.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754609

3. díl: https://bernardi.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754915

https://bernardi.blog.idnes.cz/

 

Autor: Renata Bernardi | pondělí 13.7.2020 8:14 | karma článku: 41,15 | přečteno: 4322x
  • Další články autora

Renata Bernardi

PRO TOHO, KDO UŽ SE NEMŮŽE DÍVAT NA TELEVIZI

Koho už nebaví dívat se na televizi, máme zábavnou TV pro sledování z Facebooku. Nenáléváme vám informace do hlavy bez zpětné vazby, ale společně komentujeme a komunikujeme.

15.4.2021 v 10:17 | Karma: 12,22 | Přečteno: 2414x | Média

Renata Bernardi

Tak je vyděsíme mrtvolama a budou se očkovat jako diví

Pořád jen 40 procent obyvatel se chce očkovat? Musíme přitlačit. Všechno zpřísníme a tlak na strach zvětšíme. Psa upravíme a už z něj nevylezeme. Však co, my máme platy jisté, oni ať si poradí. Plán zněl jasně, soudruzi.

9.1.2021 v 10:53 | Karma: 23,43 | Přečteno: 1136x | Diskuse| Společnost

Renata Bernardi

Místo covidu se u nás objevila čupakabra

Zatímco se na jaře zastavil svět a všechno se upřelo jediným směrem, v naší rajské zahradě u lesa se najednou objevila jednoho večera za oknem podivná bytost....vypadala úplně jako čupakabra

1.1.2021 v 13:33 | Karma: 23,23 | Přečteno: 666x | Diskuse| Společnost

Renata Bernardi

V Brně ani jeden covid???!!!

Na hlavní brněnské poště s největším provozem ve městě můžete klidně zpívat, tancovat a sundat roušku. Tady se covidu nelíbí.

27.12.2020 v 10:41 | Karma: 32,07 | Přečteno: 2277x | Diskuse| Společnost

Renata Bernardi

Babiš s Prymulou zatčeni v restauraci

"Stádo "zbytečných" je ve stavu paniky ovladatelné násobně lépe, než ve stavu relativně stabilního nízkoprahově stresového režimu, ve kterém se nám daří je udržovat za běžných okolností."

19.12.2020 v 10:22 | Karma: 26,86 | Přečteno: 2715x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Sadiq Khan: první muslim jako starosta Londýna a první, kdo jím je už potřetí

4. května 2024  17:46

Starostou Londýna byl znovuzvolen labourista Sadiq Khan. Mandát obhájil potřetí v řadě, což se...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Drží naše lidi pod zemí. Musíme jednat, říká vyšetřovatelka válečných zločinů

4. května 2024  17:22

Kvůli své práci je Tetiana Žukovová dlouhodobě v hledáčku Rusů. Ukrajinská právnička se totiž snaží...

Meda a Jan Mládkovi. Milovníky umění i zvířat připomíná zámecká výstava

4. května 2024

Premium Dáma z Kampy, mecenáška, kurátorka, nakladatelka, sběratelka, ale také vegetariánka a milovnice...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1998x
S neutuchající láskou k životu a situacím, které přináší, zírám na tento svět a zapisuji příběhy, které se staly mně nebo mým přátelům. Miluju život, radost a kreativitu. Po mnoha povoláních, která byla vždy mou láskou /historička umění, novinářka, reportérka, kojící matka, majitelka alternativního centra, stavitelka přírodního domu..../ jsem se odstěhovala do divočiny za Brnem, kde píšu tyto řádky za štěkotu lišek a vytí šakalů. Přátelím se s divokými zvířaty a nekonečně obdivuji přírodu a harmonii v ní. Ukazujeme cesty, jak stavět jednoduché přírodní domovy a šťastně žít v zahradách. 

Vydané e-booky:

"Pelíšky aneb Příběh domečku u lesa"  o cestě z města a stavbě přírodního domu/

"Příběh lišky z Pelíšků" je unikátní video-kniha příběhů zachráněné liščí rodiny a přátelství s divokými zvířaty

https://www.pelisky.org/shop .

Další budou "Vzpomínky na zlaté devadesátky". 

 

 

e mail: bernardi.renata@seznam.cz

 

Seznam rubrik