Jestli by se nemělo omezit spíš podnikání Prymulovy rodiny ve vakcinách...

"A omezíme možnost nákazy v rodinách ". Plukovník nastolil drsný režim. V době mimořádného stavu je možné vše. A Babiš? Ten tajuplně mlčí. A to ještě není všechno. Ano, bude hůř.

Neuvěřitelné se stává skutečností. Plukovník bez prověrky zdiskreditovaný za své podnikání s vakcínami a jejich testováním, se nejen stal ministrem zdravotnictví, ale mění nám zcela naše životy. Na základě čísel, která ještě donedávna tajil. Na základě rostoucích "pozitivních", kterým sice nic není, ale do statistiky se započítávají i opakovaně. A když na test nepřijdete a jste objednaní, přijde vám sms, že jste pozitivní. A kdo je pozitivní, nesmí pracovat. Takže nemocnice se začínají zbavovat lékařů a sester a děsivý scénář se soudruhům daří naplnit. A naženeme vás jako ovce na testování všechny. I ty zdravé. Kdo se netestuje, bude zle. Hotovo. A počkejte, až bude rychlovakcína od spřátelených firem.

 

Není divu, měsíce masáže z médií, vyvolávání strachu a častých zpráv typu kdyby... aby...mohlo by..., na jejichž základě se přijímají další a další restrikce, přinesly své ovoce.  Lidé se bojí jít k lékaři, lékaři se bojí je ošetřit a rodina se bojí si vzít pozitivního domů. 

 

Udělal jste obrovský krok proti lidskosti.

Jste za to plně odpovědný.

Zatímco vaše "spřátelené" laboratoře testují vakcíny...

NEHLEDÁ SE LÉK.

HLEDÁ SE VAKCÍNA.

 

Lidé po o čkování...Není potřeba už žádných slov.....mám ráda lidi...miluju život...toto není život...NECHCI, ABY MI TAKTO UMÍRALI KAMARÁDI A BLÍZCÍ...https://www.facebook.com/RenPelisky/videos/3404159656359105

 

podnikání dcera plk.Prymuly

https://www.hlidacstatu.cz/hledat?Q=Karol%C3%ADna+prymulov%C3%A1

 

Živnostenský rejstřík

 

"Činnost „věda a výzkum“, kterou vykazuje profesor Prymula, je téměř výhradně hrazena farmaceutickými firmami, ty samozřejmě kromě vakcín dodávají také léky pro nemocnice. Je předsedou České vakcinologické společnosti, která zásadním způsobem ovlivňuje rozhodování státu o očkovacích schématech v ČR. Navíc, podle svědectví vakcinologů, si profesor Prymula téměř monopolizoval zkoušení nových vakcín v naší zemi, bez něj se v této oblasti nepohne téměř ani jedna injekční jehlička. Nachází se tudíž ve velmi závažném střetu zájmů."

http://infokuryr.cz/news.php?extend.29998.2

"Spornou a žalovanou očkovací látku Gardasil prosazoval u nás již dříve R.Prymula, který se svou dcerou prováděl klinické studie za miliony ročně. Profesro Prymula má na klinické studie téměř monopol. Je u všech zásadních rozhodnutí o očkování u nás. Důvěryhodnost očkování je tak u nás pochybná. "

https://www.youtube.com/watch?v=4L-sUQvwA-g&ab_channel=michaelsvato%C5%A1

Prohlášení Z Great Barringtonu podepsaly tisíce lékařů a virologů 

Jsme epidemiologové infekčních onemocnění a odborníci na veřejné zdraví. Dělá nám starosti, jaké zničující dopady na tělesné a duševní zdraví mají opatření proti covidu 19 a navrhujeme místo nich takzvanou cílenou ochranu...Udržovat současná opatření do doby, než bude vakcína, znamená způsobit nenapravitelné škody, které neúměrně dopadnou na společensky znevýhodněné vrstvy obyvatel...Celý text:

https://gbdeclaration.org/great-barrington-declaration-czech/?

Covid 19 jako jeden z největších zločinů proti lidskosti - fakta a informace, hromadná žaloba.https://www.youtube.com/watch?v=0iGCGY2oRTE&ab_channel=Otev%C5%99isvoumysl?

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Renata Bernardi | čtvrtek 8.10.2020 19:01 | karma článku: 40,13 | přečteno: 4510x