"Nechci od vás slyšet ani slovo o kovidu!"

"To vzkázal governer Floridy Ron deSantis našemu prezidentovi, slyšela jste to, paní Vomáčková? Neslyšela? Ono to mezi nimi pěkně vře a prezident Biden se rozhodl, že Florida se uzamkne.

A nechal se slyšet, že pokud governer Floridy to neudělá sám, tak on pro něho Floridu uzamkne - neboli lockdown. A tak governer zase naoplátku řekl v televizi svoje představy o Floridě a o tom, co se tam děje. On je to fešnej chlápek, governer Floridy, a tak krásně mluví, žádný blekota...

Tak já vám to, paní Vomáčková shrnu, abyste byla také v obraze:

Governerovi se nelíbí, že Biden nám v předvolební kampani sliboval, že nás zbaví kovidu, pokud ho zvolíme prezidentem. A nyní, když je prezident, tak co udělá?

Nevíte? Ron deSantis řekl:

On k nám viry dováží z celého světa, tím, že otevřel dokořán jižní hranici. Každý měsíc se k nám valí migranti, a to nejen z Mexika, on vlastně řekl, že málokdo je z Mexika. Přicházejí k nám, do Ameriky, lidé ze stovky různých zemí. A tato vláda je nechává projít, posazují je do letadel, do autobusů a rozvážejí je zadarmo do ostatních států v Americe.

Joe Biden prý viry nezastavuje, on je pomáhá rozmístˇovat v naši zemi. Atˇ jsou po celém světě jakékoliv viry, přicházejí k nám přes naši jižní hranici.

A zeptal se nás, nás diváků: jestli si myslíme, že naše vláda přemýšjí o kovidu a o tom, abychom se nenakazili. Ovšem, že ne, paní Vomáčková. Tak to řekl, to je tak smutné, vidˇte, čert, aby se v tom vyznal. 

Joe Biden chce, aby vláda nařídila nosit roušku dětem v mateřských školkách. Ale Ron deSantis si myslí, že toto rozhodnutí bude na rodičích a ne na vládě. Ron deSantis je moc hrdý na to, že při kovidové pandemii, bylo na Floridě velice málo umrtí, že ochránili domovy důchodců, protože je rychle uzavřeli. A jak prý řekl kdesi na začátku, asi jsem začátek neslyšela, vakcína je k dispozici pro každého, kdo se chce nechat naočkovat, ale nikdo nikoho nutit nebude.."

"Poslouchala jsem ráno v televizi Fox News," pochlubila se paní Vomáčková, že i ona může přispět trochou do našeho hovoru. "Oni říkali, že Bílý Dům už má plán, že prý pro imigranty budou na hranicích k dispozici vakcíny a prý, kdo se bude chtít nechat naočkovat, tak prý dobrovolně může. Ale nutit, to oni prý nikoho nemůžou." 

"Tak oni imigranty nutit nemůžou a nám plánují už třetí včeličku, to je divný, vidˇte, to jste mi vyrazila dech. Ale abych to dotáhla dokonce: Ron deSantis se podivil, že Joe Biden by chtěl zavést medical record o vakcinaci, když protestují proti tomu, aby se při volbách ukázalo ID s fotkou, protože by to bylo ponižující. Řekl nám, že demokraté nemůžou mít obojí.

On řekl, že Bidenovi bude stát v cestě, pokud se bude snažit uzamknout Floridu a omezit svobodu obyvatel na Floridě. To je hezké, vidˇte paní Vomáčková?

A nakonec vzkázal do Bílého Domu:

Proč neděláte svoji práci? Proč nezajistíte bezpečnost hranic, dokud toto neuděláte, tak od vás nechci slyšet o kovidu ani slovo."

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Lance | čtvrtek 5.8.2021 23:22 | karma článku: 31,30 | přečteno: 947x
  • Další články autora

Ivana Lance

Tanec

8.5.2024 v 23:42 | Karma: 9,07

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,35

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40