Když k nám přiletělo UFO

Včera večer jsem se s manželem připravovali do postele. On usnul hned, já se ještě chvíli převalovala ze strany na stranu.

Když jsem tak ležela zády k oknu, najednu jsem na zdi u prádelníku uviděla světla reflektorů. Nejdříve jsem jim nevěnovala pozornost, bydlíme ve slepé ulici, a tak jsem předpokládala, že některý z našich sousedů už konečně zajede do garáže. Záře se ale neztratila, naopak, světla se začala zvětšovat a zjasnˇovat.

Nevydržela jsem to a vyskočila z postele, abych se podívala, co se děje.

Otočila jsem se a pohled na okno mě překvapil, obrovská záře pohltila celé okno.

Poodrhnula jsem žaluzie a zděšeně jsem zjistila, že nic nevidím. Do našeho okna svítila světla tak silná, že nebylo vidět ven.

I manžel se probudil a vylezl z postele. Oba jsme stáli u okna a dívali se do silného světla reflektorů.

“To je UFO,” napadlo mě.

Ne, že bych tady chtěla potkat mimozemské turisty, ale než jsme měli možnost se po nich poohlédnout, světlo z našeho okna uhnulo.

Konečně jsme se mohli podívat ven. Naštěstí tam nebyli zelení mužíčci, ale do našich oken nám intenzivně svítilo velké hasičské auto, které naštěstí zajelo jinam a přestalo nás oslnˇovat.

Netrvalo dlouho a v našem "cul-de-sacu" se objevila sanitka a zdravotníci pospíchali do domu, ve kterém bydlí starší paní.

V USA s každou sanitkou vyjíždějí i hasiči, aby jim pomohli. Protože od doktora nikdo neočekává, že to bude chlapík se svaly, ale někdy je síla u některých případů potřeba. Proto, jakmile si zavoláte sanitku, můžete počítat s tím, že vám před domem bude stát i hasičské auto.

Uklidnila jsem se, že nám do okna nesvítily reflektory žádného UFO, ale uplně obyčejný hasičský truck a šla jsem si lehnout.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Lance | sobota 16.12.2023 12:43 | karma článku: 19,71 | přečteno: 565x
  • Další články autora

Ivana Lance

Tanec

8.5.2024 v 23:42 | Karma: 9,07

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,35

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40