Human smuggler or coyote

Pašerák nebo slovo: kojot se používá pro lidi, kteří nelegálně pašují lidi přes hranice. Za přestup hranice mezi Mexikem a USA se platí tři až čtyři tisíce dol. A protože Amerika je bezmocná, pokud se jedná o rodiny s dětma,

můžete si přečíst inzeráty typu:

"Pokud chcete, aby se vaše dítě dostalo do Ameriky, najměte si coyote."

Senátor za Jižní Karolínu Lindsey Graham mluvil na Fox News o pašování dětí.

Pokud přejde hranice "rodič" s dítětem, můžou dítě zadržet pouze na dvacet dní a potom musí oba propustit, protože Amerika nemá zařízení, kde by mohla přebývat celá rodina a rozdělit je nesmí. (Demokraté by vyrazili do boje za práva rodiny s dětmi. Hlavně, aby dětem nebylo ublíženo...) S tím pašeráci počítají, jsou vpuštěni a propuštěni v USA a dítě vrací do Střední Ameriky. Dítě musí opět  posloužit jako "dítě",  které bude mít tentokrát jiného rodiče. Dítě je prodáno dalším zájemcům, za učelem další strastiplné cesty do Ameriky. Dítě je recycle, a jak je vidět nikdo děti nelituje.

Senátor Lindsey Graham řekl, že na hranicích zahájili zkušební program: jsou to testy DNA pro děti a jejich rodiče. U šedestáti dětí, u kterých dělali DNA testy, se prokázalo, že dítě a jeho "rodič" mají rozlišnou DNA. Senátor L. Graham věří, že 30 % rodin je falešných a nejsou v žádném příbuzenském vztahu.

"Tento nemocný systém potřebuje urychlené řešení" řekl Senátor Graham." Uzavřít průtok nelegálních imitrantů a schválit nové imigrační zákony."

Ale marné je volání, protože opozici snad vyhovuje tento chaos a nebezpečné zneužívání děti, které se na hranicích děje. Plavou v tom jako ryba ve vodě a žádné nové imigrační zákony se schvalovat nechystají.

https://ijr.com/lindsey-graham-rented-migrant-children/

V této ukázce Senátor Graham poukazuje na zneužívání dětí, které jsou "pronajímány", aby pomohly migrantům žádat o azyl.

Další ukázka jsou ceny, které lidé jsou ochotni zaplatit pašerákům:

https://openborders.info/human-smuggling-fees/

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Lance | pondělí 15.7.2019 14:52 | karma článku: 21,17 | přečteno: 471x
  • Další články autora

Ivana Lance

Tanec

8.5.2024 v 23:42 | Karma: 9,07

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,35

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40