Komu vadí prdel !

Zase jsem neodolal a vzal jsem si  noviny zadarmo, abych ušetřil na kávu a čtu namátkou nadpis článečku   "Komu může vadit klub Prdel?"  čtu tedy dál

                          a zjišťuji, že si zde posteskl nějaký pán z Prahy, jak jsou dnes ti lidé přecitlivělí.  V Praze zřejmě existuje nějaký klub s názvem "Prdel",  což si nechal asi napsat i na vývěsní štít  a  nějakému "přecitlivělému  člověku"- (chudák asi náboženský blouznivec),  se to nezdálo košer.

                           Autor na tom nevidí nic neobvyklého a vysvětluje, že v Nymburku existuje hospoda  s naprosto legálním názvem  "V prdeli"  a  žádnému  z místních to nevadí.  Tak o co jde?

                            Nevím o co panu autorovi jde, ale zřejmě patří také do takzvané "většinové" skupiny televizních diváků, kteří freneticky pleskají každému sprostému slovu, kterými jsou prošpikovány některé  "zábavné pořady".   Já mám na to ale jiný názor. 

                            Již 14 let chodím se svým psem (jeho exkrementy uklízím) kolem školního koplexu a jsem nucen poslouchat slovní zásobu dětí od zakladní skoly až po gymnázium a nemám z toho dobrý pocit.  Asi jsem také přecitlivělý.  Pokud bych zde chtěl uvést příklad běžného hovoru, tak by vypadal asi takto "Ty p....o poď sem v......er  se na tu  k....u  ta ti může akorát v......t  č.......a."

                             Možná, že někteří z vás tuto tajemku rozluštili vždyť takový slovník je snad již mezi školáky  "naprosto legální"  a vypadá to, že žádnému z nich to také nevadí.  

                              Nevím jak by se tomu pánovi líbilo kdyby ho běžně lidé zdravili "Nazdar č.....u", vždyť zanedlouho jak umlčíme ty  přecitlivělé, bude takový slovník naprosto legální.   

                               Tak dobrý den pane autore.

                                                                         - - - . . . - - -  

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Benešjan | sobota 21.3.2009 8:17 | karma článku: 13,21 | přečteno: 895x
  • Další články autora

Jan Benešjan

Izrael v arabském moři.

8.6.2010 v 12:01 | Karma: 23,09

Jan Benešjan

Dopadneme jako Řecko?

14.5.2010 v 18:24 | Karma: 9,47

Jan Benešjan

Je to apríl?

3.4.2010 v 9:44 | Karma: 7,03