Zeman: teroristé jsou ukryti v nynější migrační vlně

Samozřejmě je migrační vlna zásadním problémem dneška. Nikdo ale nemůže věřit, že tisíce tajných agentů mnoha států nejsou schopni zjistit toky peněz a informací vyvolávajících tento problém. Zcela určitě to mnoho vlád dobře zná.

Naprosto běžně musí být infiltrováno mnoho tajných agentů v oblasti,kde se organizuje migrace.Navíc problém trvá již několik let a vše by mělo být naprosto jasné. Zřejmě to je natolik choulostivá záležitost,kdy není možno tyto údaje zveřejnit.

Migranté mají běžně zfalšované doklady, případně nemají žádné. Jde o tak obrovské množství lidí, že je velmi málo pravděpodobné, že by nešlo získat z jejich řad spolehlivé informátory.

Hraje se tu nebezpečná hra,kterou někdo naplánoval a realizuje. I umisťování a financování pobytu imigrantů například v Německu je zahaleno podivným mlčením. Nechci si připustit úvahu,že zásadním problémem v Německu je fakt, že jde pořád o okupovaný stát a i kancléřka je schvalována vládou v USA. Rusko se naivně  pomocí osoby prezidenta Gorbačova těchto věcí a vlivů vzdalo a sám Gorbačov mlčí také.

Samozřejmě je možná určitá imigrace z různých humanitárních důvodů. Jenže i prezident Zeman na scéně OSN uvedl něco o mladých,zdravých mužích,kteří nevypadají jako utlačovaní a chudí.

Lže se na všech stranách. Donald Trump je nucen lhát dost plánovaně,protože se potřebuje postupně zbavit svých velmi aktivních nepřátel.Pokud je opravdu genius ve vyjednávání, tak nakonec zvítězí a situace se může zásadně změnit.

Zatím je nejklidnější a rozumnou mocností pouze Rusko. I přes nesmyslné sankce a diplomatický nátlak se nedal nikdo vyprovokovat. Shodou okolností je na tom Putin skoro stejně jako Donald Trump a musí řešit odpor na vlastní politické scéně i v Rusku. Navíc ho čeká úvaha ohledně jeho kandidatury v dalším období prezidentování.

Přetíženi jsou oba dva, přetížená je kancléřka Merkelová i představitelka Anglie. Další mocnost Francie vsadila na nový pohled na prezidenta a nikdo neví,zda to byl dobrý krok. Macron se může projevit jako genius i slaboch.

Čína,Indie,Irán a mnoho další států funguje již značně samostatně. V Astaně byl nyní summit Islámských států a to je další stránka současného světa. Již není možno vidět v Islámu jen terorismus a údajnou nevzdělanost či zaostalost.To není pravda. Jde o  více než 1,5 miliardy lidí a to nemůžeme přehlížet a zanedbávat.

Věřit jen nějakým ničím nepodloženým prorockým údajům moc nelze, i když v sobotu 23.9.2017 má nastat nějaká obrovská událost, kterou zatím neznáme a nechápeme. Jen okolnosti mnoha zemětřesení a hurikánů jsou velmi netypické a zlověstné. Nějak se vše dost hromadí.

Asi není dobré říkat obyvatelstvu vše. Panika by mohla vyvolat větší problémy,než nějaká skutečná událost.Dav se řídí jinými principy než jednotlivý člověk a je zde velké nebezpečí.

I pud sebezáchovy se projevuje různými způsoby a dlouhodobý stres tomu napomáhá. Děje v podvědomí nedokážeme ovládat a nějaké naše genetické dispozice neznáme.

Asi jsou to doprovodné jevy zásadních změn ve světové společnosti.

A až to vyřešíme, tak bude líp !

 

Autor: Bedřich Dvořák | středa 20.9.2017 12:53 | karma článku: 25,46 | přečteno: 1358x