Velká hra začala. Nejde již vůbec o podzimní volby. Jde o další budoucnost.

Každý,kdo umí číst mezi řádky,tak ví,že jde o hru.Většina exponentů " elit" má nějaké závazky k nadnárodním silám a někteří i ke zdejším hybatelům.Určitá Lobby hýbe celou republikou i celým světem.Toto povídání není konspirací.

Všimněte si,že výměny ministrů a mnohých úředníků jsou tak nějak plánované.Nyní se vybírají lidé, kteří mají nějaké"máslo" na hlavě. Někdo si buduje nesmyslné nemovitosti, někdo skupuje co jde a někdo se tváří jako neviňátko. Přiřaďte si příslušné osoby sami.

Určité skupiny jsou řízeny ze stran CIA i EU. Jiná skupina jistě pracuje na základě pokynů i z řad skupin z Ruska,Číny a temných sil.Zatím to je hra o peníze a majetky.Možná přijde i boj o další věci. Občas někdo zmizí a nebo zemře za podivných okolností. Mnoho případů mohou být náhody,ale nesmí jich být moc velké množství.Rybník se ještě nevypouští a zrno se vybírá z plev velmi pomalu a obezřetně.

Klasičtí národohospodáři jen kroutí hlavou a očekávají obrovský krach. Ten nepřijde,protože je vše naplánováno do velkých podrobností.

K tomu značně dopománá  i strach z provinění. Virtuální měny se zatím tváří,jako zajímavá možnost spekulací,které se dokonce někdy nedaní.

I ti největší pitomci začínají ovládat těžbu bitcoinů a čekají na velkou ránu a zázrak.Čína todává levný HW i SW. Proč asi ?

Armáda utrácí jako divá a pomáhá stabilizovat hospodářství i v té naší minizemičce.

Když nastane zázrak a zmizí covid,tak začne to pravé šílenství. Bude se investovat kdekoliv. Nemovitosti již nebudou simulovat zlaté zásoby a ceny zase klesnou. Musí zákonitě přijít měnová unie a EURO. Po Novém roce nastane ideální doba pro připojení..

Všechny peníze,které získáme ze současných  " výhodných" půjček  zmateně nasypeme do nereálných projektů. Covid se snad dlouho nebude opakovat. Kéž by to tak bylo. A pád systému se o pár let posune do šťastných zítřků.

V USA tento trend již začal. Akce covid již nefunguje a musí se rychle vymyslet  nějaká jiná virtuální, či hybridní  válka. Když klesnou ceny nesmyslných nemovitostí v USA o 90 %,  nic se nestane. Většinu lidí z toho bolet hlava určitě nebude. Naopak budou říkat- my jsme to věděli.

Automobily za miliony již také tolik nepůsobí na ostatní.Zemědělskou výrobu ovládnou mechanizované systémy a jídla bude dost. I ta kvalita se zlepší. Tento byznys již nebude tak výnosný a investice půjdou jinam. Kapitalistický systém, založený na spekulacích s investicemi, se jen tak nevzdá.Marx měl velkou pravdu a nyní to vidíme v reálu. Jen ty kecy o neomarxismu říkají neználkové,kteří si nic od Karla  Marxe neprostudovali.Marx je jen takový odporný strašák pro novou generaci. A ani nikdo pořádně neví,kdy žil a co vlastně dělal. Určitě nezakládal komunistické strany po celém světě. I to si mnozí myslí !

To nejsou žádné úvahy šíleného prognostika.To je naplánovaný přechod do vyšší úrovně rozvoje společnosti současných lidí.

t

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 3.6.2021 14:28 | karma článku: 17,78 | přečteno: 840x