Válka již začala ? A kdo je nepřítel ?

Četl jsem úvahu,že dnes již probíhá 3.světová válka. Něco na tom asi bude. Jen není jasné, kdo je ten správný nepřítel. Jednotlívé státy uzavírají hranice před virem ,či před přistěhovalci. Viru je to jistě úplně jedno.

Přistěhovalecká hysterie pomalu skončila a hledají se rozumná východiska. Zatím marně a nebo tajně. Přistěhovalce potřebujeme a nějaké kecy o falešných inženýrech a doktorech se již vážně neberou. Lidé jsou všude stejní a jen záleží na tom, jak si to ošetří celá společnost.

Období elit s akademickými tituly pomalu končí.Jsem sice jedním z nositelů takového titulu,ale je mi to ukradené. Nemám to napsané ani v osobních dokladech.

S těmi dnešními viry je to mnohem složitější. Ty nejde zastřelit,dát do karantény ani za vysoký plot.Jsem dokonce přesvědčen,že nikdo pořádně neví, o co jde. To nejsou ani buněčné organismy a jde vlastně pouze o shluk jakési energie s halografickým působením. Nepotřebují se proto ani množit ale prý se množí. Ale jak ?

Zatím neexistuje nic neživého,co by se nějak biologicky množilo. Samozřejmě se popisují množivé reakce v nukleárních oblastech, případně v chemických procesech, Ale to jsou jen odvozené záležitosti.

Ty viry jsou všude a nelze je zahnat ani rouškou a ani nějakým lékem. Je potřeba přeformátovat člověka.

A my dnes děláme pravý opak. Útočíme na samotnou podstatu duševního stavu člověka a vyvoláváme strach a stres.

Zde narážejí dvě zásadní věci na sebe. Energetický systém člověka,který dosud moc neznáme a energetický systém virů,který taky neznáme.

To možná znali naši předkové a my jsme již vše zapomněli.

Dnes není jiná možnost,než přehodnotit veškeré priority a společně se soustředit na dnešní problémy.

Vůbec zatím netušíme,jaké to vše bude mít následky na mezinárodní úrovni i v mikrosvětě energetického systému u člověka.

Zatím vítězí staré přístupy a konzervatismus pitomců. To musí rychle skončit.

 

Situace je mnohem vážnější právě z těchto důvodů. Nevíme vůbec nic a jen si myslíme,že víme.Experti jsou na nic,protože se s dnešní problematikou nikdy nesetkali. Jen předvádějí svoji hru na experty.

Do hry navíc vstupují vojáci. Samozřejmě to mohou být ti nejpovolanější,protože mohou za všechno. Je jasné,že je to součást jejich boje a práce.

Některé konspirační teorie to dokonce analyzují se vší vážností.

Nějak jsme si nevšiml,že by OSN s celým aparátem něco organizovala. Slyšíme jen Billa Gatese a potrhlé pseudovědce,kteří  již kreslí šílené scénáře vývoje.

Kde je dnes nějaká pravda ?

Čína prohlašuje,že má již vše pod kontrolou.

V Africe prý pomohla vyšší imunita a sluníčko.

V Latinské Americe jdou do spolupráce s Ruskem

A co má připraveno nově zvolený prezident USA ?  Nevíme !

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 30.10.2020 19:58 | karma článku: 9,58 | přečteno: 440x