V německých obchodech našli dětskou výživu otrávenou fridexem. Pachatel žádá 260 miliónů

Kam jsme se to již dostali ? Toto je demokratická společnost svobodných lidí ? Může jít o akci vyšinutého nebo zoufalého jedince.Ale inspiruje další.

Nadáváme na zaostalé imigranty ze Syrie a dalších zemí. Prý jsou to středověcí primitivové. Já si to nemyslím a vidím, že tu máme primitivní pitomce také. A mohou jich být tisíce.

Jak se bránit ?

Budeme si výhradně vařit doma a pít vodu z kaluží ? Utečeme raději do pralesa a nebo do džungle ?

V naší současné společnosti chybí etika,morálka a výchova k sounáležitosti. Ostatně u nás vše lidské dokonale od roku 1989 likvidujeme. Právo nefunguje jak má, policie nefunguje jak má a řízení společnosti se degradovalo na boj politických stran.

Dnes musíme očekávat,že libovolné auto nás tak nějak politicky zabije.Koupíme si cokoliv a budeme očekávat smrt po každém soustu ? Jsme zkažená společnost a  musí nás někdo umravnit. Začíná to drobnými krádežemi,pokračuje vše k velkým krádežím a následně přichází teror a zmar.

Žádný pán Bůh či Mesiáš nám nepomůže a můžeme vyznávat koho chceme.Ten magor může vykládat klidně, jaký je zbožný křesťan. Nic o něm nevíme.

Chybí morálka a další lidské atributy. Vychováváme generaci zločinců,kteří se budou vzájemně likvidovat.

Nevím ,co by měla společnost v dnešní době dělat. Ta dnešní přiblblá ideologie ,kdy má právo ten silnější a bohatší stejně nefunguje a vytváří podhoubí pro lidi,jako je ten fanatik v Německu. Bohužel zítra jich mohou být desítky kdekoliv.Ani zbraně v každé domácnosti ničemu nepomohou.

Žádné volby v tomto problému také nepomohou.Jde o princip fungování celé společnosti.

Rád bych, aby bylo líp ! Jsem optimista,ale všeho dočasu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 28.9.2017 16:26 | karma článku: 14,48 | přečteno: 683x