V Česku vyjdou mobilní tarify draho. V zahraničí přitom působí stejní operátoři

Toto hlásají media. A jaká je skutečnost.? Nikdo nemusí být odborník v IT a jistě chápe,že jde o podvod na lidi. EU se snaží regulovat operátory,ale moc v rukavičkách.Penězotoky fungují.  

Nikdo mi nevymluví,že když třeba ve Francii či v USA jde o území mnohem větší a naše problémy odpovídají třeba problémům NEW Yorku, tak někdo kecá. Technické zařízení na spojování sítě stačí bohatě jedno v celé EU. A nebo jde o propojenou síť dílčích zařízení. Vysilače jsou potřebné úplně ve stejných objemech jako kdekoliv jinde. Tak proč nemůže být v EU jeden operátor pro celou EU ?. Vše je stejné,SW je stejný a iniovace také.

Potom odpadnou kecy paní ministryně,že voláme málo, a proto máme dražší telefony a příjem dat.

 

Jelikož si vzájemně v EU hážeme klacky pod nohy,tak jsou všude různé sazby DPH a výše daní. To nikdo nevidí,že to je  jen finta na stát i obyvatestvo ?

EU něco vykřikuje o harmonizaci daní a pořád jsou nějaké" objektivní" důvody,aby to nešlo.Tady zatím psoudoekonomové vykřikují něco o nutnosti zdanění bank a velkých společností,které logicky přelévají peníze tam,kde jsou daně nejmenší. Každý by to udělal stejně a tak není jiná cesta,než se domluvit o nějakém kompromisu.

Stejně je to v nákladech na obranu a bezpečnost.

Dnes by měl být již jednotný sociální a důchodový systém, Úhradové vyghlášky ve zdravotnictví včetně stomatologie. musí být také jednotné,abychiom nebyli za pitomce,kdfyž ochoříme někde v EU.

I slevy pro důchodce a studenty by měly být stejné. A to jak u dopravy,tak u vstupného na některé akce.Jak je možné,že jinde to funguje a u nás jezdí poloprázdné určité vlaky.

To není žádný socialismus. to je jasná budoucnost,které se bráníme.

Umělá inteligence  je také nadnárodní záležitost. Jak bychom to jinak mohli zavádět,když výroba i služby jsou již nyní mezinárodní ?

Bohužel ti zodpovědní vývoji v nejbližších letech nevěří. Lidé si to nedokáží představit a státní správa vše utajuje.

To jsme takový národ blbců,kterým se nesmí říkat pravda ?

Bez ohledů na tyto těžkosti dnešní doby jde vývoj dál. Je si uvědomte,co by se dělo, kdyby měl někdo před rokem 1989 možnost volat po světě nějakým " mobilním "telefonem či používat internet.

A dnes je to samozřejmost

Bude určitě líp, jen to bude mnohé bolet.

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 12.3.2019 12:04 | karma článku: 13,47 | přečteno: 521x