Už je to tady !

Hrnečku vař

 

 

Dnes ráno jsem při snídaní poslouchal tok hrůzostrašných zpráv o epidemické chřipce i možnostech chřipky ptačí. Do toho ta finanční krize. Uvědomil jsem si dalekosáhlé následky pro planetu i pro naši rodinu a samozřejmě i u sebe. Mám samozřejmě již osvědčený prostředek, který jsem si vyrobil a doporučuji ostatním.Lihová tinktura neboli výluh z česneku a hřebíčku.Spojil jsem prostě dva produkty v jeden pod heslem" když je něco účinné a smíchá se to v žaludku,tak to můžeme namíchat i předem". Vezmeme litr dobré pálenky (slivovice je škoda),kilo česneku a balíček hřebíčku.Česnek rozmixujeme v tom lihu,nalejeme do větší lahve nebo demižonu a necháme louhovat  minimálně měsíc v teple.Po odstranění dužiny z česneku vznikne zlatá tekutina docela záhadné vůně a chuti. Pije se postupným narůstáním množství třeba od 10 kapek až do počtu ...1 kapka na 1 kg hmotnosti těla. A na několikrát denně. Nic není kritické. Odborníci doporučují kapat do mléka.Tak to děláme doma my a asi to funguje. Dosud jsme chřipku neměli. Můžete samozřejmě množství úměrně snížit.

Ale to je jen část dnešní akce.Jak jsem tak přemýšlel co vylepšit, tak spočinul můj zrak na balíčku šumivých tablet s vitamíny a bylo jasno. Musím tu prevenci posílit. Nalil jsem si vodu do sklenice a při rozhovoru se ženou o strastech světa jsem vhodil tabletu do nápoje. Po několika vteřinách jsem byl docela v šoku, protože káva mi divoce nabývala a s velkou pěnou vytékala z hrnku. Bylo jasno - vhodil jsem tabletu do jiného nápoje než do vody. škoda, že u toho nebyli malé děti - viděli by , jak vypadá pohádka - HRNEČKU VAŘ !

 

Doporučuji vyzkoušet . Chtěl jsem ten zbytek i vypít, ale žena mi to z preventivních důvodů odebrala.Tak chuť popsat nemohu.

 

a potom jsem si uvědomil - to je jistě náznak, že bude líp !!!

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 26.2.2009 10:01 | karma článku: 13,51 | přečteno: 923x