Už je to tady ! I v USA. Proud migrantů nabývá na síle

A již to mají i v USA. Karavany nejdou prakticky zastavit. Desítky tisíc lidí nelze zavřít a navíc to zatknutí, nikomu nebude vadit. Současná " západní" civilizace není na takové stěhování vůbec připravena. Evropa to již pochopila

tady se podívejte jak to třeba vypadá v Mexiku

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/letecke-zabery-treti-karavany-proud-migrantu-nabyva-na-sile-59648?dop-ab-variant=3&seq-no=2&source=hp

 

A to není žádný hybridní útok z Ruska. To je holá skutečnost. Tady je ještě hodně příznivců uzavírání hranic.Ale to již nejde. Ani prezident a premier to nezmění. Ani Trump to nezvládne.Ti všichni jsou jistě velmi dobře informováni a jen populisticky matou občany.

Společnost u nás neumí vyřešit ani cikánskou otázku a nějaké imigranty nechápe vůbec. Když se dají na pochod jakékoliv skupiny,tak je nikdo nezastaví. Možná dočasně,ale přijdou další.

Musí se změnit celý pohled na složení společnosti.Současný podivný tržní kapitalismus to již nemůže a nezvládne řešit. to je záležitost systému,který se musí změnit. Zapomeňme na nějaké komunisty- jde o něco úplně jiného.

Je to vidět na přkladu Kuby,kde se to kamarádění s USA nějak zaseklo. Analytici dozajista přišli na to,že by hromadná invaze ze zemí Latinské Ameriky přes Kubu mohla i položit celé USA. A tak někdo vymyslel karavany  lidí,A ti do toho jdou.

Počítačový šílenci hrají útoky zombíků a nyní jsou tady reálné pochody,které nikdo nezastaví.

Vývoj společnosti dospěl do fáze,kdy se musí již životní úroveň těch " civilizovaných" a těch ostatních vyrovnat. Snad přijdou i nové technologie,které umožní rozšířit osevní plochy a výrobu potravin novými metodami. I výroba energie se dostane do fáze,kdy nebude zatěžovat výrobu vysokými náklady jako dnes. Lidé budou pracovat většinou jen v obslužných procesech,které zvládne každý. A studovat bude možno kdykoliv během života. To je i zájem celé společnosti.

Futurologové to již opatrně nastiňují. Bude to složité vysvětlit a hlavně pochopit.

Ještě,že na lepší život si každý zvykne docela rychle. A žaludek máme skoro stejný.

Začíná nová,lepší doba a jen ti zatvrzelí milovníci starých pořádků to pochopí pomaleji.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 3.11.2018 16:45 | karma článku: 17,70 | přečteno: 1209x