Uvědomujeme si, co nám současná doba přinesla ?

Mnozí vidí,že příkazy vlády jsou na hranici nutného.V plné míře se projevila nekompetentnost mnohých,kteří využili lidského strachu a zahráli si na "státníky". Bohužel jen zahráli. Nyní se ještě ukazují další,kteří cosi věští

Dávám stranou otázku - komu to prospělo ?  NEVÍM ?

Ale úpřemně si přiznejme.

Znáte někoho,kdo skutečně onemocněl a nebo dokonce zemřel výhradně na coronavirus ? Zná někdo,že by se někdo odborně zajímal o " rizikové"skupiny ?  Zažil někdo nějaké měření teploty mimo mediálně viditelná místa ?

Já byl například v tom "nejhorším" období v lékárně v nemocnici KRĆ.Oblast největšího nebezpečí. Byly tam stany a lidé ve skafandrech ? Byli ! Ale nikdo se nezeptal co tam dělám,a nikdo mi nezměřil ani tu teplotu. Přijel jsem a vklidu zase vyjel. Nikoho můj příjezd nezajímal.

Jinam jsem jet nemohl. Léky vydává jen tato lékárna. Prodělal jsem něco podobného jako koronavir a mám několik let idiopatickou plicní  fibrozu neznámého původu a plíce mi fungují na 50 %..

NÁHODA ?

OK- byl jsem v nevhodnou dobu na nevhodném místě a chytil jsem to od malého dítěto.Nebrečím a je mi to navíc houby platné.

Asi i tuto epidemii bez problémů přežiji.

Pořád si říkám proč ? Proč? Proč?

Tento stav se někomu hodil ideálně k čemusi. A mnozí se i předvedli ve své horlivosti.

Co když bude podobný problém každý rok ? To si začneme kopat zemljanky a rýt silnice,abychom mohli něco pěstovat a chovat králíky a slepice ?

Myslím si ,že první kolo vyšumí tak nějak do ztracena. A co bude dál ? Na Vánoce si snad ani nevzpomeneme na jaro roku 2020.

Nechci být takový věštec a nechci,aby tady řádily nějaké nemoce,které neumíme zvládnout.

Ale pořád si stejně říkám - PROČ ?

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 16.5.2020 15:29 | karma článku: 16,82 | přečteno: 547x