Úroveň diplomacie včera dnes a zítra ? Okénko do dnešních dnů.

Dnes se mnozí lidí v Česku oklepají již při slovu Rusko, jako kdyby náhle omylem pohladili jedovatou ropuchu. Vytvořila se skupina lidí, kteří vůbec nechápou situaci ve světě. U nás se silně přemnožili. Kam se hrabou trpaslíci !

Pominu-li zákazy dezinformačních webů, které nejsou vlastně zakázány, ale technicky ošetřeny tak ,aby vznikali různé problémy při odběru těchto informací. Něco je blokováno úplně. 

Poslechněte si toto :  https://www.youtube.com/watch?v=xb48FfGrqsQ ( na netu je celá tisková konference v několika částech)

Marie Zacharova je pěkná sexy ženská s myšlením nad duchem doby..Která výše postavená žena v EU i kdekoliv jinde je ji schopna pochopit v celém kontextu.

Zdejší  kritická scéna jakýchsi eurohujerů jen opakuje kecy, které ničemu nepomáhají. Bylo by krásné, kdyby v čele třeba parlamentu byla podobná žena s podobnou inteligencí a přehledem.

Úroveň diplomacie upadá ruku v ruce se systémem hlasování či jmenování lidí do funkcí. Jsem přesvědčen, že potrefené husy se velmi rychle ozvou, protože ta diplomatická úroveň Zacharovové je pro ně nebezpečná.

Které naše politička by dokázala podobně argumentovat bez zástupu lidí, kteří ji kryjí záda ?

Je to podobné jako porovnávat naše experty na zahraniční politiku a experty z Ruska, kteří vědí, co říkají a chtějí říci.

Již se těším na vyjádření našich specializovaných expertů v diskusních příspěvcích..

To budou zase výkřiky do tmy !

Lidé, přemýšlejte trošku

 

 

 

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 19.6.2022 9:05 | karma článku: 19,88 | přečteno: 367x