Ufoni a naše podvědomí

Máme již Ufony v sobě ?

 

Nikdy jsem žádného Ufona neviděl.Bohužel.To ale neznamená, že tak nějak podvědomě nepředpokládám, že ho uvidím. Kdysi ve škole jsme počítali ve vícerozměrném prostoru a mimo to, že to matematicky fungovalo jsme nevěděli co s tím.Dnes je to ale jiná.Nová matematika a fyzika přichází s neuvěřitelnými teoriemi o vícerozměrném prostoru. A co navíc ? Oni to dokazují již i v reálném čase. To je ovšem rána pro materialistický svět a klasické nazírání na skutečnost.

Není nutno být tím zasvěceným matematikem nebo fyzikem a do našeho podvědomí se již značně vetřela odpověď. Něco na tom bude! Nejen hráči a diváci hvězdných válek již věří na telereportace, halografické bytosti a putování v nadsvětelné rychlosti. A co zakřivení prostoru a ovládání gravitace ? A co využití gravitace na přeměnu na jiný druh energie. Tento zázračný objev je údajně již vyzkoumán.Do toho ještě aktivita k roku 2012 a je to jasné. Ufoni již mohou klidně přistát a přijít na návštěvu. Já mám již náskok.

Před několika lety jsem se dostal na uzavřené shromáždění v Kolíně, který je údajně velmi vhodný pro přecházení do jiných dimenzí. I proto je zde trochu utajený chrám svatého  Bartoloměje a další tajemná místa v Kolíně, Kutné Hoře a Čáslavi. Jsou zde i záhadné Čertovy kameny a mnohé artefakty z dávnověku.Navíc je zde značná přírodní radioaktivita, dřívější těžba stříbra a uranu.

  Ale na tom uváděném shromáždění jsem byl značně v šoku.Po základních obřadech a vyloučení lidí, kteří by seanci rušili nastalo spojení s našimy přáteli Ufony. Zasvěcení je samozřejmě nazývali jmény a sdělovali si zážitky z poslední doby.Je to opravdu silný zážitek, když sedíte mezi dvěma zasvěcenými a ti si vyprávějí své zážitky ze setkání s kosmickými lidmi. A to vše naprosto vážně a s pochopením druhé strany.

Já jsem se tam údajně dostal také na základě hlasu z podvědomí, který mne navedl na správný den, hodinu a místo shromáždění.Prostě jsem se tam objevil. A asi to opravdu nebyla náhoda. Bylo tam více než 100 zasvěcených a já. Tak já mám vlastně jasno. Když uvidím přistávat nějakou kosmickou loď a přicházet kosmickou bytost, tak je mi to již důvěrně známé - oni o mně již dávno vědí. A pro mne nastane doba, kdy i já budu tím zasvěceným.

 

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 12.2.2009 19:28 | karma článku: 13,69 | přečteno: 1518x