Trump s jž nechce podilet na protiruských provokacích Ukrajiny a NATO .( z tisku)

Na Trumpa můžete použít jen vlastní intuici.Kupodivu se tak choval vždy a popsal to i ve svých knihách.Tak ho berou nejen v USA. Trump již zrušil 127 projektů, které měly spojencům NATO pomoci vzdorovat “ruské agresi"

Několik desítek miliónů USD na vybudování základen na Slovensku již USA Slovensku neposkytnou. A Ukrajině také vyschnout zdroje.

Je to dobrá zpráva a nebo špatná ? Mnozí " budovatelé" již  s těmito bonbónky počítali a nejednou nic ?

U nás jsme si zatím také moc nelízli. Dodávky vojenské techniky z USA jsou sice možné,ale za " naše".

Navíc značně "drzé" oznámení Putina,že si mohou  vojáci z USA zbraně z Ruska zakoupit také, něco naznačuje. Vše je trošku jinak, než píší neználkové v mediích.

Pomaličku vyplouvá pravda na povrch.Putin i Trump vědí,co dělají. Divadélko se Severní Koreou je také důležité. A vývoj vojenských záležitostí v Číně i Japonsku zatím veřejnost také moc nechápe.

Jaký má vlastně smysl nová vojenská doktrina,kdy budou proti sobě bojovat roboti či umělá inteligence ?

Nemohou si to vyříkat nějak jinak ?  Musí strašit pokojné občany atomovkami ?

Před mnoha lety vyjeli vůdci na pole a tam před zraky svých bojovníků sehráli určitý zápas bez účasti ostatních .a kdo prohrál,tak to všechno akceptoval.

Má vůbec nějakou filosofickou hodnotu vítězství v takové robotické válce ?  Podle mne nemá a v žádné válce to masové zabíjení také smysl nemělo.

 Musíme všichni změnit úhel svého pohledu. Proč se tady vytváří nenávist ke všemu Ruskému .Německému i Americkému ? A celé NATO a EU jen tak přešlapují na místě.

Není to již značně směšné,,ačkoliv je to vlastně k pláči ?

Věřím,že již opravdu nastal další poločas této trapné hry. Nikdo nemusí prohrát a plichta to také nebude. Jde o vývoj lidské společnost k novým kvalitám.

Bude prostě a obyčejně  líp !

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 10.9.2019 9:00 | karma článku: 19,75 | přečteno: 497x