To jsme se zase nasmáli !

Před rokem 1989 jsme si občas hráli na intelektuální partyzány a tím bojovali proti tehdejšímu režimu. Většinou nikoho nezavřeli a když,tak to bylo již daleko za hranou.

Čirou náhodou jsem otevřel záznam z jedné takové akce, které se pořádají dnes.Určitě nemám nic proti jakékoliv diskuzi, podložené fakty, které si někdo nevycucal z rukávu. Dávám stranou nějaká práva vycházející z Ústavy a Listiny základních práv a svobod. V poslední době naši partyzáni svolávají malé akce a pálí tam Korán.  Tady je záznam z takové super akce

https://www.youtube.com/watch?v=01nIztNtZfY

Samozřejmě jde o úhel pohledu, ale základním cílem je burcovat k určitému vlastenectví a to se u určité vrstvy obyvatelstva určitě daří. V  Německu při "křišťálové" noci určitě  většina účastníků byla také přesvědčena o svých vlasteneckých pohnutkách. Jistě to bylo krásné, když mohli své potlačované myšlenky vytáhnout na veřejnost. Bylo to jednoduché a dokonalé.

Dnes je zatím vše také jednoduché,pravdivé a dokonalé. Myšlenky pánů Konvičky a Bartoše jsou také jednoduché i když pod rouškou vzdělanosti dávají účelově různé věci mnohdy i nesmyslně dohromady.

Lidé mají informace jen z těch medií, které jsou jim k dispozici. Mohou cokoliv, ale mnohdy neumí , či nechtějí.Stejně jako před rokem 1989.

Samozřejmě bude vývoj jiný, než ti dnešní minimesiáši naznačují. Tady děláme zatím vše pro to, abychom se isolovali od světa a uzavřeli v naší bolševické kukani. A jedním očkem budeme koukat na svět, jestli je již dobré vylézat pomalu ven. Nechápeme,že jde o objektivní proces vývoje lidské společnosti a ten probíhá mnohem rychleji, než si vůbec myslíme.

Kdo čeká na nějaké naše speciální revoluce,tak se mýlí. Tady máme ještě  tak na 50 let revoluce vyloučeny. Dvě generace ještě nevymřeli a pamětníci ještě žijí.

V současnosti nás čeká přijetí Eura, změna sociálního a daňového systému a to je důležitější, než pálení jakýchkoliv knih. A zvláště pálení Koránu, který skoro vůbec nikdo nezná.

 

a potom bude jistě líp !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 24.2.2017 9:21 | karma článku: 10,62 | přečteno: 748x