Tak jsem se hezky projel.....

Den před státním svátkem jsem jel z Prahy směrem na Kostelec nad Černými lesy. To by nebylo nic zvláštního, jen jsem tuto trasu nejel dostatečně dlouho. Nechtěl jsem přejíždět u Říčan na českobrodskou silnici a tak jsem dál.

Bohužel byla někde na trase asi velká nehoda a Policie mne nekompromisně nasměrovala  z příjezdu od Kostelce nad Černými lesy zpátky do Českého Brodu. Tuto trasu jsem jel mnohokrát,ale několik kruhových objezdů mne zmátlo a najednou jsem jel směrem na Poříčany. Nějak jsem to nechápal a potom u Poděbrad jsem si všiml,že nějak chybí část dopravních značek.Cestu jsem znal z minulosti zpaměti, ale až za Poděbrady jsem byl vymrštěn dalším kruhovým objezdem na dálnici směr Hradec Králové. To mne opravdu nebavilo a při sjezdu z dálnice jsem zjistil,že část dopravních značek je tak nějak nečitelných, ačkoliv krásně odrážely světlo reflektorů. Usoudil jsem, že nějaký nově vysoutěžený dodavatel dopravních značek asi změnil technologii a značky v noci tak nějak nefungují. Mnozí to nijak nepocítí,ale všichni nepoužívají dosud navigaci. Při kroužení v neznámých , známých končinách jsem si všiml,že vždy na výjezdu z kruhových objezdů stálo nějaké blikající auto a  pravděpodobně mělo stejné potíže jako já.

Velmi rád bych se omluvil za pominutí svých smyslů,ale opravdu jsem bloudil v noci,protože nefungovala část nových dopravních značek.

Jen to jen moje šálení smyslů a nebo další neomluvitelný šlendrián na silnicích ?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 16.11.2017 21:40 | karma článku: 13,35 | přečteno: 437x