Tak již máme co jsme chtěli ........ ???

Parafráze komunistického popěvku je na místě. Vypadá to pro mnohé pamětníky, že jsme zase v osmdesátých letech minulého století. Bezradnost a řeči vůdců jsou velmi podobné.

Pseudo-policejní stát pomalu budujeme na základě instrukcí odjinud. Vše prý podle základních zásad soudobé demokracie. Žádné demonstrace skoro nejsou a lidé chodí i do práce.

Komunistická levice je dost nudná a jistě nikoho neohrožuje. Pravice ví jak na to, ale pořád se připravuje ke startu. Základní myšlenkou je jakási setrvačnost. Jen ty pohyby cen se všemu vymykají. Do lesa na šišky nikdo nechodí, aby měl zásoby topení na zimu. Prý se vše vyřeší a bude zase líp i bez toho strašného Babiše.

Ten má ale určitě jiný plán. To prezidentování  asi zruší, když bude vidět výsledky komunálních voleb.

Všechno je bohužel jinak. Ocitáme se v nějakém náboženském transu.

I mainstreamová věda není nic jiného než víra v něco, o čem vás Systém sebevědomě a direktivně přesvědčuje, že to je pravda. Je to náboženství v jiném kabátě a z velké části pochází ze stejného zabedněného dogmatu, kde ty nejdůležitější informace jsou veřejnosti bedlivě skryty.

Každý již vidí,.že zářné zítřky nejsou tak zářné. Naše "elity" urychlují pád do jakési propasti. Zda je tam dole ta lepší společnost opravdu nevíme.

Před několika lety jsme měli strach z invaze Muslimů a Afričanů.  Kde jsou nyní ?

Nyní tady máme určitě milion dalších imigrantů a těšíme se, že omladí naši populaci. Má to být velký skok k lepšímu životu. Osobně plně souhlasím, jen tomu nevěřím. A souhlasit a nevěřit není určitě ten správný postoj..

Pomaličku se blížíme k dalším volbám. Mnozí se již těší ne teplá hnízdečka. Na práci se netěší asi nikdo.

Bude líp ?

Autor: Bedřich Dvořák | pondělí 16.5.2022 9:51 | karma článku: 26,77 | přečteno: 899x