Tak již máme...co jsme chtěli !

Tomáš Zdechovský nevyloučil, že při zachování současných levicových trendů může dojít k dezintegraci Evropské unie. Novou zprávu EU o silné sociální Evropě Zdechovský označil za ideologický traktat, kde převládají téma genderismu.

Mnozí zastánci starých pořádků jsou zděšeni. Socialismus vítězí na celém světě.

Jen si musíme ujasnit,co to je vůbec ten nový socialismus a kdo ho potřebuje.V prosinci i  Rusko uznalo svoji chybnou cestu s pomocí tržních principů a zavádí novou  hospodářskou politiku. Když se podíváme do historie,tak to dělalo mnoho států. SSSR zcela určitě. New Deal v USA nebyl ničím jiným a šílenství v Německu přivedlo svět do válečného běsnění.Pád kolonialismu měl osvobodit mnoho národů a dostal je naopak do otroctví po dobu 60 let a více.

V Číně proběhla zvláštní příprava pomocí "kulturní revoluce" a po jejím ukončení zvolili svoji cestu k socialismu s využitím chyb svých nepřátel. A Čína se stala nejúspěšnějším soustátím( míra autonomity je tam vysoká) na celém světě právě pomocí chyb svých nepřátel.

a výsledek je tady :  to není žádný propagandistický lžívý výmysl !!

https://www.televizeseznam.cz/video/cina-pro-pokrocile/kolik-vydelavaji-cinane-64111767

Od roku 1913 skončil tržní kapitalismus zavedením FED,protože se začalo likvidovat tržní hospodářství novými principy.. Dnes již prakticky nikde neexistuje tržní hospdářství  jako státní hospodářský systém.

Dotace ,sankce a inflační trendy to nedokáží již vůbec nikde uregulovat.

A tak nám zdechl kapitalismus všude. Asi i bohužel !

Pan Tomáš Zdechovský je zvláštní postava v politické kultuře. Zaměřil se na kritiku premiera Andreje Babiše a na tom si staví své poslání.Těžko říci,co je jeho krédem a jak vlastně přemýšlí.ekonomicky opravdu.

  Nechápe  postup vedení EU, i když, jako poslanec Evropského parlamentu, by k tomu měl mít nejblíže. A tak se raději zabývá analytickými hanopisy na Českou republiku a její vedení.Nové směry ve světě nechce chápat a propaguje návrat do starých pořádků.

Jen  nelze do stejné řeky vstoupit dvakrát nikdy.

Jaky má skutečný smysl jeho práce je záhadou.Jen je možno konstatovat, že pracovitý je určitě.

Vývoj hospodářské ekonomiky a nazírání na další postupy bude základním směrem  vývoje. v roce 2021 .Kritika Toáše Zdechovského plánovaných cílů v EU si jistě najde dost čtenářů,kteří uvažují velmi podobně.

V ČR chybí dnes pozitivně uvažující odborníci,kteří by směry vývoje v myšlení orgánů EU správně vysvětlili a získávali podporu k těmto směrům.

Naše kritika je pouze primitivně mediální,kterou nikdo nebere vážně.Hlubší analýzy zde nejsou a nikdo z vlády není vlastně již podporovatelem stanovisek EU.

To je obrovská chyba,neb nějaký czechexit je nesmysl.

Výkřiky pana Okamury jsou již jen těmi výkřiky.Jeho podporovatelé jsou jen značně zděšeni.

Světové hospodářství se mění pod tlakem nových technologií,politických vlivů i společenských potřeb.

Není jiná možnost, než  vytvářet lepší svět pro lidi.

,

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 2.1.2021 11:33 | karma článku: 10,63 | přečteno: 778x