Stále si řežeme větev,na které sedíme.

Prý je nedostatek zaměstnanců v dělnických profesích.Máme hrůzu z imigrantů a děláme vše pro to,aby tu imigranté byli. Našli jsme si strašidlo jménem Islám. Ale strašidlo Ukrajina nám nevadí.

Tváříme se jako přátelé Ukrajiny a plánujeme její úplný konec.Existuje dokonce vládní program,který spočívá v tom, jak ukrást Ukrajině ty nejschopnější pracovníky a přemístit je sem. Podobné programy mají jistě v P/olsku,Maďarsku i na Slovensku a kdekoliv jinde.

Jsem pro volný pohyb pracovních sil kdekoliv, a to bez ohledu na nějaké meztinárodní úmluvy. Svobodný člověk má právo žít kdekoliv.

A tak se oháníme demokracií a lidskými právy a vytváříme tady určité napětí na pracovním trhu.Proč tyto hlouposti nekonzultujeme s orgány EU či Ukrajiny? Nebo to konzultujeme ,ale chováme se úplně jinak ?

Dnes jsem se dočetl,že budeme dokonce dovážet pracovníky z Indie pro automobilku v Kolíně.Moc se nedivím, protože Indové jsou v teplejších krajinách a v Anglii všude. A natrvalo ! návštěvníci Kanárských ostrovů viděli,že Indové jsou tam skoro všude.V Anglii jsou i ve všpičkových povoláních právníků, lékařů, účetních a manažerů.

Zdejší vláda navěří zřejmě v příchod průmyslové revoluce 4.0.Pozvolná informovanost obyvatelstva neexistuje. Maximálně někdo někde straší,že se nás to vlastně netýká.

Bude to jistě obrovský šok. A tak bohužel pokusnými králíky budeme tady a všichni v okolních krajinách. Když nastanou problémy,tak to EU svede na zdejší morálku a vzdělanost či nevzdělanost.

Zoufalství lidí na Ukrajině již vrcholí. Svět je již hodil přes palubu.a nový prezident neví co dělat. Donald Trump mu určitě nyní nepomůže. Nepomůže jim ani Putin,protože tomu rozumí.

Věřím,že se tu mnoho Ukrajinců i Ukrajinek zabydlí. Někteří mluví již perfektně a skoro nepoznáte,že jde o cizince. 

Existují již propočty,že za pár let bude potřeba maximálně 20 % současných profesí a pracovníků pro zajištění tvorby HDP. Zbytek lidí bude muset pobírat nějakou formu jiného příjmu pro zajištění základních životních potřeb..

Tomu nechce zatím nikdo rozumnět ani v ekonomické a ani v současné sociologické sféře. Nevěříme pokroku a vývoji. Jen se nás nikdo ptát nebude.

Kostky jsou již vrženy !  Možná vše začne v USA. A potom přijde na řadu obyvatelstvo zemí EU.Prozatím jen některých. Proces bude pozvolný a žádná revoluce nebude.

Existuje zde hodně lidí,kteří to nechápou a chápat nechtějí. Kapitalistický systém považují za přirozenou podstatu lidského podnikání a pořád si lžou do vlastní kapsy.. Odborné práce a studie považují za pitomosti, i když nic z této problematiky  nestudovali.

Hodně lidí nevěří,že nebude potřeba bankovní systém pro financování chodu státu či nějakého systému soustátí. Bojíme se federalizované Evropy s velkými pravomocemi národních zájmů.Státy jako takové posilovat již nemá cenu. To je jen utrácení zbytečných prostředků.

Komunisté a levičáci mnoha zemí již plánují návrat socialismu .To je jen logické vyústění problémů dnešní doby. A ty problémy snad vidíme každý den názorně.

Esoteričtí vizionáří poukazují na posun ve vývoji lidstva z hlediska vědeckého poznání a snílci již vidí přesun do vyšších dimenzí.

Základní pravdou je fakt,že s příchodem multidimenzionální kvantové transformace se věci budou jistě měnit. Jen ta hesla se asi nepodaří naplnit.

Prezident Trump to jistě ví a záleží, co bude po prezidenkých volbách. Jediný,kdo vidí svůj směr jako ideální je prezident Číny. Proto je Čína tím největším nebezpečím dnešní doby..Jen s tím nedokážeme nic udělat. Čína ani Rusko nemají zájem likvidovat USA a systém EU. Chybné doktriny se budou likvidovat za pochodu.

A český člověk bude mudrovat nad sklenicí piva.

Bude brzy líp, i kdyby čert na koze jezdil !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 18.2.2020 0:03 | karma článku: 14,33 | přečteno: 883x