Stačilo pouhých 29 pracovních dní v Bruselu a je to tady ?

Dnes se všude objevil neautorizovaný český překlad známé auditorské zprávy od Evropské komise. Zarazili mne dvě věci. Rozsah auditovaných skutečností a minimální čas ,který byl pro zpracování použit.

Samozřejmě jde o předběžnou zprávu,kterou nikdo neschválil a nepodepsal. Měla být i důvěrná ,respektive tajná.

Trošičku se ve věci vyznám a nedokáži si představit,že by takový rozsáhlý audit vytvořilo několik odborníků bez úplné a dokonalé koordinace. A 29 pracovních dní je velmi málo jen na přečtění podkladů a jejich uspořádání do požadovaných skupin. V každém případě se audit dělá pomocí ověřených či originálních dokladů, a ty asi nikdo nechtěl  a nepotřeboval.

Nějaký čas zabere i gramatická kontrola a formální zpracování. Přitom nebyl žádný důvod k nějakému spěchu.

Závěr je jednoznačný. Auditoři pouižili hotovou zprávu či zprávy třetích osob a nijak si s tím hlavu nelámali.

Další závěr je také jasný.

Někdo již vydal jakousi směrnici, která má zlikvidovat Andreje Babiše a jeho " spoluviníky", a nebo je to naopak. Tajné složky administrativy USA již rozhodly,že Andrej Babiš nic nespáchal.Pozvání Andreje Babiše k prezidentu Trumpovi také něco naznačilo.

Tak nevím .

Je to jen divadlo a nebo vážná věc ?: Určitě to není pochybení zainteresovaných lidí. Ti odvedli nařízenou práci jistě dobře.

Bude se zametat pod koberec a nebo to bude vítězství poučených ?

Prozatím ten audit vykazuje tolik problémů,že bych viděl to zametení pod koberec. A  Andrej Babiš bude mít pravdu. Navíc se zabije několik much současně.

Jenže by to znamenalo konec lidí,kteří vše organizují a financují. Jde o miliony korun, které musel někdo vynaložit.Demonstrace jsou sioučástí této hry také.

Bude to "Čerrný Petr ?"

Karty jsou rozdány,ale neví se ,která hra se vůbec hraje.

 

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 13.6.2019 12:55 | karma článku: 45,10 | přečteno: 10141x