Raketa Falcon 9 na oběžnou dráhu kolem Země přísně tajný satelit Zuma americké vlády

Všichni jsme si rovni,jen někteří jsou rovnější. V USA jsou bohužel ti rovnější. V Rusku pravděpodobně také. Když podobný postoj zaujme Irán či Severní Korea,tak je vše jinak. Čína je již v pozici,že ji Rusko ani USA moc nezajímá.

Samozřejmě chápu,že určité technologie jsou prováděny v utajení. V této etapě lidská společnost ještě nijak rozumně nespolupracuje a lidé uvažují hrozně jednoduše.

Když si přečtete  velmi obecný článek

http://tech.instory.cz/207-americka-vlada-umistila-na-obeznou-drahu-zahadne-prisne-tajne-zarizeni.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Tak máte jedinou možnost - VĚŘIT !

Je to jako dogmatické náboženství. Informace nemáme a nevíme,co na nás někdo chystá. Proč by nemohl být v nějaké válečné mašinerii zapojen šílenec. Proč by nějaká elitní skupina nebyla zločinná ?

A je jedno, zda v KLDR, Číně, Iránu, Izraeli či v USA a Rusku. Vlastně kdekoliv. Těch možností je spousta.

Nyní se tváříme,že jsme zvítězili nad "islámským" extremismem,ale to je obrovská chyba. Určitá ideologie se porazit nedá. A každé náboženství je ideologie a naše víra ve správnost našich postojů je také ideologie. Namlouváme si, že máme tu správnou pravdu. Chápeme i Orwellovo " ministerstvo pravdy".

Nemám jinou možnost,než se nad vším pousmát. Nikdo neví,co se bude dít za měsíc či za rok. Nevíme ani co se stane zítra. Ale mnoho lidí to nechápe.

Ti, co zažili dřívější socialismus, mají určitou výhodu.Stejně tak lidé v Africe,Latinské Americe i Asii. Generace v "západní " Evropě bude nějakou dobu v šoku.Ale pochopí.

Vše se řítí do lepší doby a nic nelze zastavit. Bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 6.1.2018 16:27 | karma článku: 15,54 | přečteno: 703x