Putin a Satanismus. Primitivní cesta do hlubin Duše človíčka.

Dnes vrcholí období rusofobie .Vše ruské je zosobněním zla a musíme vše zakázat. Dnes již prakticky nežijí lidé, kteří pamatují dobu, kdy na každém radiopřijímači musela být cedulka o nebezpečností zahraničního vysílání.

A dnes se to stále častěji projevuje na sociálních sítích, že někdo určuje, co se může a co nesmíme vnímat.

Nyní  se připravuje Zákon, který to dokonce nějak požehná právně a s postihy mnohdy až drakonickými.

Je to ukázka naší síly a vyspělosti a nebo ukázka našeho konce ?

Ve filosofii i náboženstvích je základním dogmatem slovo. Dokonce je slovo a zvuk povzneseno jako princip Boží. Na tom určitě něco bude.

Druhým principem je je naše jídlo. To je široký pojem, prakticky bez hranic. Ale základem je princip užitečnosti jídla, které konzumujeme. A tak existují jídla zdravá a údajně nezdravá. Je preferován i pravidelný půst a velmi opatrně i pránická strava.

A třetím filosofickým principem je vědomá činnost lidí. Každý má snahu něco dělat i když je to třeba lenošení. Někdo tvoří a někdo vsadil na berličku drog.

Ve své podstatě je vše velmi jednoduché a zdánlivě i laciné. A právě to slovo laciné je jádro pudla. V přírodě přeci nic laciného ani drahého neexistuje. A tak se u lidí jakási virtuální hodnota něčeho, dostala mezi základní potřeby.

 Náš ministr zahraničních věcí se otřese hnusem a naskákají mu pupínky, když zjistí, že maďarský ministr si  dojel na ekonomické fórum do Moskvy poslechnout  plány Ruska v dalším období. Tady se projev Putina sestříhal, abychom se zbytečně netraumatizovali. 

Kolik našich politiků tento dokument z konference zná ?

Zavádění cenzůry bylo základem totality za ery nacismu i komunismu. A dnes to potřebuje systém  také ?

Zloděj vždy volá . " chyťte zloděje  ! "

A kdo lže, tak většinou i krade.

Babiš, když začínal s politickou karierou, tak říkal něco v tom smyslu, že když se zamezí krádežím, tak tady bude ráj. A copak to dnes vidíme ?

Kdo nekrade ............

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 14.10.2022 9:39 | karma článku: 26,56 | přečteno: 608x