Proč dělají " AKTIVISTÉ" pitomosti ? Asi někoho zastupují !

Na Národní třídě v Praze "aktivisté" dnes házeli květiny od Zemana,Babiše a Okamury do odpadového koše.Pro někoho to je nějaký symbol a pro jiného pitomost těžko pochopitelná. Normální člověk by to nikdy neudělal. Je to novinka.

Když by se cokoliv dalo napravit takovouto novinkou,tak bych i přispěl do sbírky na takovou akci. Jen si myslím, že se neustále politicky likvidují a voliči jim to spočítají. Když to schvaluje paní Němcová z ODS,tak deklasuje celé ODS. Ona by měla okamžitě odstoupit.Již dělá jen samé pitomosti. Poltik musí mít více výrazů než nenávist.

Takto se politika prostě nedělá. Jenže to někdo musel zorganizovat a někdo i zaplatit. Za takové akce se platí dříve či později a v nejhorším i ztrátou morálního profilu.Dlouhá léta jsem byl volič ODS. Věřil jsem tomuto projektu.
 

Proč se neprotestuje proti poslancům,kteří schválili Andreje Babiše a jeho vládu ? Ti "rebelové " asi netuší,že to Andrej Babiš v USA již podepsal ? Proto jsou na pořadu dne různé otočky a změny názorů. 

Pořád se ta bývalá politické scéna nechce smířit se svými porážkami. Ale jen si dále kopou svůj politický hrob. Sice je volební systém u nás podivný,ale něco jsme si zvolili. Můžeme protestovat proti všemu a je otázkou, kdo chce pořád ten nesmyslný politický boj místo opravdové práce. I ministři nemají moc chuti pracovat,protože nemají svá křesla jistá na celé volební období. A každý nechce být tím politickým turistou.

Ztrácíme měsíce i roky, a stojí to hodně peněz. Skutečných i fiktivních. Jen náhodou zatím vykazujeme údajně dobré hospodářské výsledky. To se může velmi rychle změnit.Navíc ukazatelé HDP nejsou pro lidi to pravé ořechové.

Štěstí si za ně nekoupíš !

A tak nás letos čeká již jen Mikuláš a Ježišek.  I to  Vánoční šílenství ztratilo již své hodnoty.

Snad bude v Novém roce zase líp !

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 17.11.2018 13:25 | karma článku: 37,34 | přečteno: 1419x