Přišlo již konec vládnutí v Česku ? Lidé......... !

Elitní složky v našem státě asi již nevědí,co dělat.Vedoucí řídící pracovníci by měli mít takové informace,které jim umožní cosi řídit. Měli by mít nějaké jistoty, a podle toho dělat opatření.Jen to všechno vypadá na podivný chaos

Vyhlášení prozidenta, premiera a vybraných elitářů jsou si  velmi podobné. Děláme všechno, ale nevíme o co jde.Zavedení stanného práva od středy je dalším hřebíčkem do rakve politických struktur.

Těch,co říkají,že to věděli, je již minimum.Roušky jsou již všude a za pár korun. A nic nepomohlo. Mezinárodní spolupráce je jen takovou hrou na pomoc. Nikdo nic nekoordinuje a mnohé věci se utajují jako za válečného stavu. Již se nevytváří umělý strach z ruských mužíčků a čínských uchvatitelů,protože se likvidujeme sami.

Jedinou klikou bude,že po volbách v USA se jako kouzelným proutkem vše vyřeší a zastaví.Nějaký expert Prymula je zbytečná figurka, která by mohla být přidělena prezidentovi k ošetřování jeho bolístek.

Na co bude zákaz nočního vycházení asi nikdo nepochopí. Jedině,že by se v ulicích rozprašovalo DDT, či chlorové vápno..

Základní politickou hrou jsou již jen lži.

Zcela určitě se náš politický systém již nemůže nikam vracet. Mosty jsou perfektně spáleny. Mráz prý viry nespálí ani náhodou. Ve čtvrtek má přijít hurikán a ten jich přinese opravdu hodně někde z Afriky. A nebo je naopak odfoukne někam do Ruska. Do USA se řítí obrovský mrak písku a prachu a třeba se jim na to nabalí ty viry.

Jen nikdo ty viry vlastně zatím neizoloval,a tak nějaké vakcíny nejsou vakcíny,ale jakési léky s podivnými účinky. A jestli to někdo dokázal,tak je to velmi střežené tajemství.

Takto funguje dnešní svět ! Ani se nemusíme pozabíjet jadernými zbraněni a hned je všechno jinak.

Mezinárodní zdravotnická organizace WHO již otáčí ve svých doporučeních. Rok  již trvá zmatek na celém světě a nikdo neví, co dělat dál. Jak je možné,že čára na hranicích určuje i oblasti šíření virů ?

Nezdá se vám to jako úplná pitomost.?

Uvidíme za týden,co se stane v USA.

Nebo si raději zakoupíme toaletní papír a nudle a budeme čekat dál.

 

 

Autor: Bedřich Dvořák | pondělí 26.10.2020 20:44 | karma článku: 14,20 | přečteno: 451x