přátelé a nepřátelé

Proč se pořád musíme dělit na přátele a nepřátele. Tlučou nám to do hlavy denně a mnozí podléhají tomuto klamu. Mladá generace má již dost mozky vymyté. Kam to vše půjde dál ?

Pokud mají UFOlogové pravdu,tak se pořád nemůžeme z těchto důvodů dostat dále ve svém vývoji. Pácháme vzájemně pitomosti.Prý nás UFOuni sledují a jsou přepraveni,že nás případně prásknou přes prsty,když míra našich hloupostí přesáhne tu pomyslnou hranici..

Když by to tak bylo,tak hlasuji pro největšího z UFOunů. i když ho neznám. Jakou roli má dnes Trump,Putin a Číňané moc stejně nechápeme.

Brečíme nad kácením deštných pralesů i když se tam objevují trosky dřívější civilizace,která ty pralesy určitě nevysadila. Vyrábíme další miliardy automobilů, i když je to ekologický nesmysl. Stačí se podívat na dopravní systém v USA a lehce pochopíme nástrahy této slepé uličky. Pamatuji se na období před 50 lety, kdy byla snaha o unifikaci určitých dílů pro automobily. Lidská blbost stejně zvítězila. Vytváříme si smetiště,skládky a nepoužitelný, těžko likvidovatelný  odpad.

I v naší mrňavé zemičce máme sběr tříděného odpadu a sběrné dvory. Jen nikdo systematicky nesleduje,co se děje s odpadem dál. Systém sběru a zpracování odpadů musí být celospolečenskou záležitostí. Dnešní  údajně  " zahraniční" majitelé těchto odpadových systémů stejně jen vydělávají na příjmech dotací.Říkat,že musíme dotovat pěstování řepky i,když je to nesmysl, je blbost hodná velkého "bolševika". A tím nemyslím Andreje Babiše.Ten je využil blbost jiných.

Tady si hrajeme na hlavy pomazané a vše víme nejlépe.Nemusí vůbec fungovat nějaká OSN se svým aparátem..Stačí jen přemýšlet. Právo obyvatelstva na sebeurčení je ohýbáno do všech stran.

Dnes je to v Sýrii,Afganistánu Iráku či Iránu vidět nejlépe. Tragičtější je to u mnoha států v Africe i v Latinské  Americe.

Dnes jsme se zamilovali do PAX AMERICANA. Ale nikdo nezná tu pravdu u občanů. Značné procento lidí  je považováno za agenty Moskvy a osobně i Putina. Za řečnickým pultem v OSN hovoří náš představitel ze ČSSD věci,že zíráme všichni.

Je jedinou pravdou,že vývoj lidské společnosti funguje nezávisle na kecech kohokoliv. Vše směřuje buď k totální likvidaci či k celosvětovému porozumnění.

A k tomu nám dopomáhej Bůh !

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 13.10.2018 14:52 | karma článku: 15,36 | přečteno: 283x