Podvody, aneb když všichni kradnú ?

Naše veřejnost se zatím neotřásá v základech. Zvolili jsme si ANO a tak jsme bohužel spoluúčastníky ve vyšetřování "Čapího hnízda ". Nevíme,zatím jen tušíme.

Vůbec nejde o to,co se vlastně vybudovalo za peníze z EU. V takovém Německu se postavili mnohem větší pitomosti na postavil pan Babiš a spol. Dokonce bych tvrdil,že to tady postavili dobře.

Jenže !  Kdysi mi někde  někdo tvrdil,že dostat se do rukou organizace OLAF je horor.

Evropský úřad pro boj proti podvodům

  Budova OLAF v Bruselu

Evropský úřad pro boj proti podvodům (znám pod zkratkou OLAF z francouzského názvu Office de Lutte Anti-Fraude) je nezávislý subjekt působící v rámci Evropské komise, jehož posláním je chránit finanční zájmy Evropské unie vyšetřováním podvodů, korupce a dalších nezákonných činností, odhalovat a vyšetřovat možná zanedbáním povinností úředníků a zaměstnanců orgánů a institucí EU, která by mohla vést k disciplinárnímu nebo trestnímu stíhání, podporovat orgány a instituce EU při vytváření a provádění právních předpisů a politik pro boj proti podvodům.[1]

OLAF byl zřízen v roce 1999, má asi 420 zaměstnanců (policistů, celníků, právních expertů) z členských zemí EU.[2] OLAF má status generálního ředitelství, v jehož čele stojí generální ředitel jmenovaný Evropskou komisí po konzultaci s Evropským parlamentem, a to na 7 let bez možnosti obnovení mandátu.

 

Tolik info na internetu. Hlavní slovo tam prý mají potomci těch neohrožených Němců před rokem 1945.A jsou prý nekompromisní.

O to více zaráží snaha naší Policie, urvat si kousek místa na slunci,než rozhodnou ti OLAF. Protože OLAF je fakticky nadřízená organizace veškeré policie v EU, a to při vyšetřování podvodů s penězi EU.

Pan Babiš má jistě informace od spolupracovníků CIA. A tak je v klidu. Naše policie  si zase uzobne hořké poznání a bude klid.

Jen ta nekončící historie již lidi nebaví. Nejsme stavěni na nějaké postihy pro ponaučení. Vidíme to ve světě každý den. Někdo je rovný a někdo pořád rovnější.

  I Miloš Zeman má informace a určité lidi nemusí. A ti připravení k likvidaci pořád tančí i když by měli rychle mizet.Jen dobrovolně to jaksi nejde.Ty efekty vládnutí jsou dost vysoké.

Ale vývoj společnost je objektivní proces a žádní našeptávači nic nezmohou.

a časem bude líp !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | středa 25.10.2017 8:58 | karma článku: 11,94 | přečteno: 788x