Omlouvám se, a to velmi. Ohlasy na demonstraci 3.9.2022

Byl jsem velmi skeptický. Organizátory jsem neznal a dosud nevím,kdo finančně zajistil pořádání demonstrace. Ale nedělní rozhovor mne přesvědčil,že to je krok správným směrem.Dnes nikoho již nebaví dělení na levici a pravici.

tady se podívejte

https://www.youtube.com/watch?v=wFgoPPZr31k

Samozřejmě někdo bude považovat některá vyjádření za podbízení se Rusům. Jenže my jinou cestu nemáme. To nutné podbízení zavinili představitelé vlád prosledních 30 let !!

Evropské země nejsou žádnou absolutní diktaturou hodných strýčků,jak to prezentují naši ministři. Pořád je košile bližší než kabát.

Zlo je bohužel již značně zaseknuto v našich srdcích. A to směrem na Západ i na Východ. Přátelství a slova o míru jsou již jen pozůstatky roztrhaných nástěnek minulé doby.Pamětníci pomalu vymírají.

Nyní opravdu již bojujeme o holý život. Musíme si to připustit. Sytý hladovému nevěří. A nikdo nemá zájem pod plamennými hesly skákat ze skály.Dobrovolníci,kteří chtějí bojovat se samopalem, jsou blázni.

   Současný stav budeme napravovat mnoho desítek let a zatím nemáme ani projekt základů.

Režim panující v Rusku se společenským vývojem jistě obrátí jiným, pochopitelným směrem.Navíc nám chybějí informace o tamní situaci úplně. Všude jsou jen uváděny lži a manipulace. Stejně tak máme zkreslené informace z ostatních zemí EU,USA a tzv. " třetího" světa.

Situaci zachraňuje internet ,kde se pokouší diktátorské složky stávajících režimů  informace omezit a zakazovat.

A k té demonstraci.

Jistě to byla a je záslužná práce a obrovsky komplikovaná. Zatím vyšlo asi skoro vše relativně dobře.Podzim je ideální čas na demonstrace a tak další akci bude prý pořádat levice za 14 dní a současní organizátoři určili termín na 28.září.Bohužel se lidé bojí. Již skoro srtejně, jako jsme se báli v roce 1989.Já na Václaváku byl a určitý strach jsem pociťoval.

Někdo to po letech nepřizná.Byl to slepý hrdina.

Strach zmizel až počátkem roku 1990,kdy jsme již jen doufali.Nyní doufáme,že se naše sny znovu nějak naplní.Je pravdou,že složky Policie jsou již více ne straně těch demonstrujících, než to bylo v roce 1989.To je po 30 letech opravdu úspěch.

Nejde jen o Českou republiku.

Jde o celosvětový systém přehodnocování postojů a preferencí u lidí.Jde opravdu o mír a dohodu skupin  obyvatelstva v různých částech světa. Někde to bude jen rozšíření stávajících směrů. Jinde to budou i krvané střety. Ta Ukrajina je jasná občanská válka,do které se dostali nevinní občané mimo svá skutečná přesvědčení. To musí rychle skončit.

Na nějaké okupace si již hrát nikdo nebude - je jiná doba.

Lidstvo má šanci a přišla na poslední chvilku. Mohlo nastat horší vyústění.

Bude jednoduše líp !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | pondělí 5.9.2022 9:54 | karma článku: 31,93 | přečteno: 1338x