Obama a Putin - a jejich zásluhy o mír na světě.

 Bohužel nemám podrobné informace ani o zásluhách prozidenta Obamy a ani o zásluhách prezidenta Putina. Zásluhy prezidenta Číny jsou dokonce úplně mimo zájem světa. Mnohým i u nás  je to  naopak úplně jasné a vykřikují to do světa.

Asi se nedočkáme, že bude oceněn president Putin mírovou Nobelovou cenou za zásluhy. Prezident Obama asi byl lepší. Současný prezident v USA to potvrzuje zcela určitě.Bylo to správné .

Co ale víme o skutečných cílech a motivacích Ruska na Ukrajině ?

Vidíme jen desítky tisíc zbytečně zabitých lidí a rozvrácené hospodářství na Ukrajině a v mnoha dalších zemích. Prý i u nás je válka a tak určitě musíme trpět za zvěrstva Putina. Bojujeme máváním vlajkami a jsme na sebe hrdí. Jak kdo.

Vyčistili jsme si naše vojenské sklady od staré munice a zbraní z doby SSSR. K tomu jsme jistě přiložili i zbytky dalších cenností. Nášlapné zakázané miny byly naší specializací.

Nyní budeme chtít nové hračky a z Číny asi nebudou. Něco málo si koupíme od Rusů z Izraele a to bude zatím všechno. Z USA asi nic zadara nedostaneme. Možná dají něco Polákům do nějakých smíšených jednotek pod vedením hochů z USA. Tady to zatím moc nepůjde. Jsme národ švejků.

Kdy to běsnění  skončí, když systém našich sankcí pokračuje ?

Nerozumím militarizaci dnešních dní a nechápu naše postoje. Účelové lži vrcholí a nebo jen pokračují ?

Dokáže si někdo představit mobilizaci u nás ? Kam ti mladí budou utíkat ?  Do Ruska ?

 Do zemj EU to asi nepůjde. Z Číny dovezeme ostnaté dráty a vybudujeme hranice na lepší úrovni než měli bolševici. Kamerové systémy vydá, či dodá Izrael . Mají již své zkušenosti z Gazy.

A budeme v klidu a chladu čekat na lepší časy. Třeba se posune zemská osa a bude vystaráno.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | středa 26.10.2022 9:21 | karma článku: 16,70 | přečteno: 336x