nostalgie z neurčitosti dnešního života.

Mnozí propadají depresi ze současných událostí ve světě.To je velmi relativní pocit a záleží na tom, kde jste a co děláte.Vlastně nejde o nic jiného,než o život. Pořád je škoda páchat jakoukoliv sebevraždu skutečnou či osobnostní.

Lidské štěstí se nedá měřit výší konta na vašem účtu. Nejde ani o vlastnictví čehokoliv,kterému pořád propadáme do chapadel. Jde o mnohem jednodušší věci,které řešili lidé odedávna.A vše kupodivu platí i dnes. Možná ještě více než dříve.

Pro potvrzení se podívejte na několik přiložených fotografií a uvědomte si,proč je někdo někdy vytvořil.

Dnes  nosí fotoaparát každý v kapse a fotí mnohé nesmysly.Období selfíček pomalu uhasíná,protože každý okamžik vypadá časem velmi nezajímavě,a po nějaké době lidem uniká, o co vlastně jde. A tak to z karty lehce smažete do nenávratna.

Dříve měli lidé doma pár zažloutlých fotografií, jako vzpomínky na svoji minulost.

Dnes existují miliardy snímků,které nikdo netřídí ani nearchivuje. Dokonalé forografie jsou všude a technika se snaží,aby jste  s minimem znalostí dosáhli technické dokonalosti. Již se nevrátí doba,kdy někteří kouzlili nekvalitní fotografie po večerech v koupelně.I když i to mělo kouzlo okamžiku tvorby.

Jen jde o něco jiného. O ten okamžik,který si vryjete do paměti více, než když si ho prohlédnete na displayi telefonu či velkého fotoaparátu.

Podívejte se na některé forografie doby dávno minulé a zjistíte,že se zase tak moc v lidském chápání světa nezměnilo.

https://www.facebook.com/neatoldphotos.m.lucas2/

Na dalších stránkách tohoto Webu toho najdete mnohem více a uvědmíte si o čem ten život vlastně je.

A to nám dává další naději do budoucna.

Škarohlídy nevymažeme nikdy z ničeho, ale vlastní dobrý pocit nikdo nepřekoná.

Ani naši psychopatičtí politikové ze všech směrů Vás přece nemohou dostat. Ostatně budoucnost s těmito politickými žongléry vůbec nepočítá.

Obrovská spousta dnešní neřešitelných životních záležitostí se bude řešit stejně lehce, jako pořizování těch dnešních obrázků.

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 18.5.2019 10:10 | karma článku: 3,10 | přečteno: 116x