Nepřehnali jsme to již moc daleko ?

Všimli jste si posledních reportáží při akcích Andreje Babiše ? Nezdají se vám již ti antibabišovci nějací divní ? Z ničeho nic vykřikuji hesla a nadávky,kterým ani nemohou sami rozumět.Je to normální ?

Jak může vědět něco náctiletý demonstrant o akcích StB před rokem 1989 ? Jak může 25. letá maminka s dítětem na krku cosi vědět o nakradenemé majetku Andreje Babiše ? Určitě má svoji pravdu,ale je to jen domněnka a nebo potvrzená pravda ? A kým a čím je vlastně potvrzená?

Nejsem určitě příznivec politiky Andreje Babiše. Jeho majetek je jen obr na hliněných nohách,kdy byly využity chyby těch opravdových pohrobků StB.

Čekám, kdy se tam objeví citáty z úst ministyně Černochové a P.A předsedkyně parlamentu o současné situaci v Rusku a na Ukrajině. To schvalování vraždy není dobrá politika.

Vše je dost zásadní změna.

   Plakáty a transparenty již nejsou jednotné a vyrábí si je lidí z krabic sami.Chápu,že vidí Babiše jako zobecnělé zlo a snaží se mu jeho radost z úspěchů shromáždění překazit. Ale to je málo. On přece současnou situaci nemůže nijak ovlivnit.Cosi jsem zaslechl.že mu chtějí zakázat i nadační fond či nadaci Agrofertu. Proč - proboha ? Nebudou muset lidi vracet peníze a nebo jim na to Berňák navalí daně a pokuty ?

Podřezávní větve i střelba do vlastní nohy bohužel pokračuje.

   Kdyby se vláda Petra Fialy chovala rozumně v rámci možností, tak ji nikdo kritizovat nebude . Ale hrát si na utajené dobrosery již dlouho nebude možné.

Vyjádření jakéhokoliv ministra k čemukoliv  je dost šílené.Asi ještě nemají rozdané noty pro další půlrok.

Nějaké předsednictví EU nebere nikdo vážně. Žádný projev nepřinesl jedinou  historickou myšlenku.

Ani si nevzpomínám na hesla, která měla vláda v Bruselu prosazovat.

Taškařice za pár měsíců skončí a žádný pes ani neštěkne. Karavana jde dál.

Nejbližší volby nevyhraje zase nikdo. Koalice jsou připraveny a občané se budou divit,co si zvolili.

Babiš navrhne dva sparingpartnery pro volbu prezidenta a následně je podpoří.Sám kandidovat asi nebude. Bude pokračovat ve své práci poslance v terénu.

A bude nám zase líp - jen trošku budeme mrznout.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 23.8.2022 17:25 | karma článku: 35,20 | přečteno: 1225x