Někteří pamětníci ty podmínky cestování pamatují.

Šéfka Evropské komise von der Leyen zveřejnila podrobnosti o zavedení očkovacích pasů. Kdo si pamatuje podmínky pro cestování před rokem 1989 ?

Jednou z nich byl devizový příslib,na který nebyl právní nárok. Další byla jistá loajalita ve vztahu k vládnoucí granituře.

A co bude dnes ?

Budete mít v identifikačním průkazu napsáno,že vás někdy nějak naočkovali a budete moci jezdit ? Jestliže  jste náhodou bacilonosič čehosi jiného asi nikoho bolete nebude. Ale budou vám moci kdekoliv,cokoliv zakázat.

A když odmítnete z nějakých osobních důvodů ? Tak prostě nikam nepojedete a nebo jen ilegálně s případnými vysokými tresty.

Já osobně jsem nikdy o devizový příslib ani nežádal, neb jsem byl politicky chybně vychován.

Vše se dá použít pro potlačení jakékoliv svobody.

Co se to v Evropě děje ?

Nikdo s nikým nechce spolupracovat

Nikdo nikomu v ničem nevěří.

Kdy to všechno šílenství skončí ?

Zatím se jen vesele rozkrádají peníze z nějaké společné kasy. Tyto peníze jsou z hlediska zdrojů virtuální a kupodivu neovlivňují inflaci. Asi tady něco nefunguje. Stát potřebuje 300 miliard a deficit je schválený ve výší 500 miliard s rezervou další 500 miliard.

Kolik se z toho asi ukradne s pomocí podivných spekulací ?  200 miliard ? A nebo jen 100 miliard ?

Něco podobného bylo po II.světové válce. Mnozí si nakradli kšeftováním ve válce a tak museli přijít restrikce. V Československu to skončilo až bolševickou revolucí v roce 1948. Nebo to byl opravdu puč ?

V roce 1953 byla měna jen konečným vyúčtováním ?

Dnes již podobná měna nemá smysl. Ale výměnu a evidenci peněz máme naplánovánu od doby vlezného do EU. Přijde ta výměna za Eura  měsíc po volbách do parlamentu ?: A nebo to bude dříve ?

Těchto otázek je již zbytečně moc a lidé jsou bezradní.

Bude zase líp ?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 26.2.2021 21:15 | karma článku: 19,12 | přečteno: 652x