Někdo se zase musí smát ? Kdo si vlastně naběhl na vidle ?

Současný vývoj na politické scéně v Česku i okolí by mohl sepsat Václav Havel i Mňačko.Opravdu se to tady hýbe podivnými agenty cizích mocností. Jen se hoši nějak neskutečně dohodli.Ta spolupráce je neuvěřitelná. Výcvik je OK.

Lidé mohou zapomenut na mrvé v době coronaviru vyvolané jinými agenty.Jen ten smích se přesunul do nižších společenských pater. Kdyby byly otevřeny hospody,tak by bylo témat k přednáškám opravdu  mnoho.

Dnes nezapůsobila ani smrt miliardáře a máme tu zase rejdy agentů. Celebrity již netáhnou,neb nemají prachy na předvádění. Holky odložily provádění plastických operací,neb by musely vyrazit do vzdáleného zahraničí a to není dnes vůbec jednoduché.

Andrej Babiš a jeho parta zvládla další měsíc a někdo se někde pořád hnusně směje.

Kdo to je ?

Putin to nebude,ten má starostí až nad hlavu. Biden má starostí také až moc. Tak přichází otázka,zda se statisíce lidí v Česku nesmějí tak nějak pouze v rámci blbé nálady.

Co to tam v těch Vrběnicéch vlastně skladovali a kdo to byl ?

Nějaký odborník prohlásil,že tam byla při hoření samopalů vzor 58 i teplota přes 5000 stupňů Celsia a to je neskutečný Fičák.

Asi každý viděl teplotu tání ocele při svařování. Pokud neměl tmavá skla ! V každém filmovém týdeníku se to hemžilo odpichem pecí v hutích.

Zde je studentská práce na posouzení této problematiky

https://www.google.com/search?q=TEPLOTE+HO%C5%98EN%C3%8D+%C5%BEeleza&client=firefox-b-d&ei=7mCCYJXEN4SyrgSGr75A&oq=TEPLOTE+HO%C5%98EN%C3%8D+%C5%BEeleza&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAwyBggAEBYQHjoHCAAQRxCwAzoXCC4Q3QMQ1AIQsAMQyAMQiwMQqAMQkwI6FAguEN0DENQCELADEMgDEIsDEKgDSgUIOBIBMVCUJ1iBT2CFeGgBcAJ4AIABeIgBqQWSAQM3LjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEKuAECwAEB&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwiV89Xc1pPwAhUEmYsKHYaXDwgQ4dUDCA0

Samozřejmě dnes dokáží odborníci vytvořit teplotu mnbohem vyšší pomocí laserů a jaderných  výbuchů.

Něco tu stejně nehraje.

Zcela určitě to vyšetřovatelům bylo jasné. Vojenský materiál mají jistě nastudovaný velmi dobře.Jen se nemohou poradit s kamarády v Rusku,co  to všechno způsobilo. Ani hoši z USA jim nic neřeknou.Co to ti agenti v batohu přinesli do střeženého objektu. Tuhé palivo do raket to určitě nebylo

A tak mohou hoši z medií vyprávět libovolné pohádky. Děvčata se zatím nijak zásadně neprojevují, i když o vojsku toho vědí stejně, jako hoši narození po roce 1980.

Major Terazky to taky již popsat nemůže.

Musíme proto najít další zajímavou věc a bude zase lépe a radostněji.

Volby se blíží.

Bonmoty již netáhnou.

A lidem je to vlastně úplně jedno.

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 23.4.2021 8:15 | karma článku: 28,56 | přečteno: 909x